5-4: Remuntada del Primera Catalana, que segueix invicte a casa

El segon equip sènior del CP Congrés-La Sagrera Es Mou guanya a la UE La Garriga després d’anar perdent per 1-3

20/11/2016

El segon equip sènior del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou ha guanyat aquest diumenge per 5-4 a la UE La Garriga en el partit de la 9a jornada de la lliga de Primera Catalana després del qual ha pujat fins la quarta posició. 

El Congrés ha tingut moltes oportunitats, però el partit se li ha posat difícil i ha hagut de remuntar l’1-3 en contra que el marcador assenyalava a 12 minuts del final. La primera part havia acabat amb mínima avantatge de la UE La Garriga després de que Albert Bou avancés l’equip visitant al minut 5, Sergi López empatés al 8 i Jaume Nualart fes l’1-2 al 15. I al 13 de la segona les coses es complicaven encara més quan Jordi Vidal, de penal, marcava l’1-3 després que Albert Mèlich n’hagués aturat un altre i Pau Aparicio no aprofités una falta directa a favor. 

Però quan pitjor estaven les coses els jugadors de Dani Setién han tret l’orgull i en quatre minuts han marcat tres gols, un de Marc Escribà i dos de Pau Aparicio, que li han donat la volta al marcador. El partit, però, encara no estava resolt, perquè Aniol Puig ha fet el 4-4 en el minut 18 i, encara que Marc Escribà ha respost un després marcant el 5-4, La Garrigaha tingut l’opció de tornar a empatar a dos del final quan Albert Bou ha topat amb un gran Albert Mèlich en el llançament d’una decisiva falta directa.

TRES PARTITS MÉS DE LA NOSTRA BASE

Aquest diumenge s’han jugat tres partits més a casa i un fora, amb aquests resultats 

Prebenjamí B 0 – Cornellà 3

Iniciació A 3 – CPI La Sagrera 0

Benjamí B 3 – Claret A 6
Horta A 4 – Júnior 4 

I aquests són tots els resultats de la setmana

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023