INFORMACIÓ CAMPUS D’HOQUEI PATINS

Obertes les inscripcions al Campus de Setmana Santa d’Hoquei Patins que es realitzaran al Poliesportiu Camp del Ferro del 29 de març a l’ 1 d’abril.

Informació: Victor Cruz: 666731300

hoqueibasecpcongres@gmail.com

INFORMACIÓ CAMPUS HIVERN CLUB PATÍ CONGRÉS

 

El dia 22 de desembre s’inicia el Campus d’estiu d’hoquei patins del Club Patí Congrés que  finalitzarà el dia 7 de gener. Va dirigit a jugadors i jugadores d’hoquei patins nascuts i nascudes entre els anys 2007 i 2015.  L’horari serà de dilluns a divendres de 9:00 del matí a 17:30 de la tarda,  on es combinarà  l’entrenament d’hoquei patins amb altres activitats esportives respectant el protocol específic de seguretat.

Rebuda..

A les 9:00 de matí els entrenadors esperaran als jugadors i jugadores a l’entrada principal del poliesportiu Camp del Ferro, a la Plaça Albert badia i Mur. Hauran d’entrar per la porta on estarà col·locat el Roll up del Club Patí Congrés (part esquerra de la instal·lació). Es formaran grups per unitats de convivència on cada entrenador es farà responsable del seu grup durant tot el dia i es seguirà amb el protocol específic realitzant el check list diari  corresponent.

Esmorzar i dinar…

El grup de més petits (2015-2011) dinaran a las 13:00, per tant es recomana que no mengin res després de l’entrenament i vinguin esmorzats de casa. Hauran d’esmorzar de bon matí abans d’iniciar l’activitat per estar en condicions per realitzar l’entrenament.  La resta que portin un esmorzar més lleuger (petit entrepà, fruita…) ja que dinaran una mica més tard com veureu a la planificació. Es faran torns per dinar seguint amb les unitats de convivència.

Tindrem servei de càtering a càrrec del menjador Ca La Rosa, per tots aquells que hagin optat pel servei amb dinar. Ca La Rosa és una entitat del barri que treballa amb productes ecològics i de la terra, servint una àpats equilibrats. Us farem arribar el menú de cadascuna de la setmanes. Es comunicarà setmanalment a la empresa les al·lèrgies marcades en els fulls d’inscripció.

Pels que hagin optat a portar la carmanyola de casa, aquesta s’ha de portar ben organitzada, dins d’una bossa tèrmica i el dinar ha d’estar composat d’un bon àpat (primer i segon plat, o plat combinat) i postres. Dins la bossa hi ha de portar els coberts i tovalló. La Bossa amb la carmanyola es deixarà, només arribin al campus a una zona habilitada del bar, cal portar la bossa ben marcada amb el nom, en un lloc visible.

Els nens i nenes hauran de dur la seva cantimplora plena de casa, i que reomplirem els entrenadors.

Activitats que es realitzaran…

  • Entrenaments i partits d’hoquei patins: Per la tarda es realitzaran partits d’hoquei en diferents formats depenent del número de jugadors inscrits, respectant els grups de convivència. Hauran de dur la bossa d’hoquei amb tot el material per poder realitzar l’entrenament i els partit. No podran deixar res a la instal·lació en quan finalitzi el dia. .
  • Esports alternatius: Es proposaran altres esports durant el matí en aquelles estones que no realitzen entrenaments amb patins .
  • Activitats dirigides: Cada entrenador proposarà diferents activitats als seus grups; jocs adaptats a cadascuna de las edats, visuals a la sala polivalent, visualitzar els partits de la resta de companys…

Vestidors…

Està totalment prohibit l’ús dels vestidors.  Cada jugador/a ha de venir vestida de casa per a l’entrenament, i es canviaran al migdia en un espai ampli on es pugui mantenir la distància.

Sortida…

A partir de las 17:00 fins las 17:30 de la tarda els nens i nenes estaran llestos per sortir pel mateix lloc d’entrada del matí. Es realitza d’aquesta manera per evitar aglomeracions.  Els/les jugadors/es sortiran vestits de l’entrenament, cal portar un jersei per tal d’abrigar-se bé en sortir.

Els pares hauran d’esperar fora de la instal·lació en tot moment sense acumular-se a la porta d’entrada i sortida.

Qualsevol dubte pregunteu a traves del correu hoqueibasecpcongres@gmail.com o a traves del telèfon 666731300.

 

                                                                                   Coordinació Club Patí Congrés

 

 

 

Full d’inscripció Campus d’hivern

 Club Patí Congrés – La Sagrera es mou

_______________________________________________________________________

  1. Ompliu el formulari amb totes les dades.
  2. Posteriorment, envieu el full d’inscripció omplert, fotocòpia del DNI, fotocopia del CATSALUT i fotocopia del llibre de vacunes al correu hoqueibasecpcongres@gmail.com (feu-hi constar el nom del/de la jugador/a en el títol del correu).
  3. Realitzeu el pagament de la d’inscripció al número de compte indicat (feu-hi constar el nom del/de la jugador/a)

DADES PERSONALS DEL/DE LA JUGADOR/A

Nom i cognoms

Any de naixement

Adreça

Població                                     CP

DADES CONTACTE FAMILIAR

Nom i cognoms

Telèfon i e-mail

Nom i cognoms

Telèfon i e-mail

OBSERVACIONS (Indicar quina en cas afirmatiu)

Pateix alguna malaltia crònica?

Té alguna al·lèrgia?

Té alguna intolerància alimentària?

Té alguna necessitat educativa especial?

Marxarà sol/a a casa?

Qui el vindrà a recollir?

Indicar Nom, DNI i telèfon

DATES

CAMPUS MATÍ

 (9:00h a 13:00h)

CAMPUS TOT EL DIA (sense dinar, amb carmanyola)

(9:00h a 17:30h)

CAMUS TOT EL DIA (amb dinar)

(9:00 a 17:30)

1

Tots els dies (10% des.)

2

22/12

3

23/12

4

24/12

5

28/12

6

29/12

7

30/12

8

31/12

9

4/01

10

5/01

11

7/01

PAGAMENT PER TRANSFERÈNCIA (BANC SABADELL)

ES53 0081 1765 9100 0100 5002