JUNIORS

Sempre s’ha dit que la categoria Junior és la més bonica de jugar, però és així si tens un equip amb suficient nivell per sortir a competir a totes las pistes, sinó pot ser una categoria dura i llarga.
Després d’aquesta petita introducció remarcar que l’objectiu principal d’aquesta categoria en el club serà intentar arribar a tindre el màxim recorregut en la competició de la categoria i en el cas que fos possible intentar classificar-se en campionats; tenint en compte que és molt complicat però aquest de ser una de les nostres metes.
El club i la coordinació està disposat a assumir riscos amb les categories més altes per intentar que els jugadors juniors tinguin més presència en els equips de les categòries més altes.
Així doncs, la categoria junior es centrarà principalment en la seva competició i la adaptació a les categòries més superiors.
En el cas dels juniors s’aplicarà el mateix sistema que en el grup juvenil pel que fa a la composició dels equips. És a dir, els equips es composaran intentant assolir el màxim rendiment de l’equip i mantenint sempre que sigui possible la continuïtat dels jugadors del club.

Arnau Ventura (p) – Arnau Layunta – Biel Perpinyà – Roger Ventura – Iñaki Cabezas – Pau Alcàzar – Ferran Gimeno -|  Entrenador: Víctor Cruz   |  Delegat: Oscar Layunta

David Valiente (p) – Andreu Oller – Albert Bayo – Hugo Fernandez – Marc Millan – Roger Rodrigo – Pau Castro |        Entrenador: Lluís Miravitlles | Delegat: Joaquim Oller

Arnau Lopez (p) – Ruben Gómez – Andreu Casanellas – Eloi Martin – Iker Gea – Oriol Del Castillo |
Entrenador: Jordi Martinez | Delegada: Rosa Rubio