ÀREA SOCIAL

Patinada popular

Per la Festa Major de la Sagrera es fa una Passejada no competitiva amb patins des de la Plaça Massadas fins les pistes de l’Escola Pegaso, organitzada pel CP Congrés-La Sagrera Es Mou.  Amb la participació del Grup de tabalers “Toc de Pegàs”. A l’arribada, es fa un pica-pica popular per a tothom.

Més imatges en...

Sopar club

Cada any celebrem el ja tradicional sopar de final de temporada a finals de juny amb l’assistència d’unes 200 persones. Tenim la participació de les famílies, de patinadores, de jugadors, de la Junta Directiva i normalment acompanyats per membres de l’Associació La Sagrera Es Mou, de la Comissió de festes de La Sagrera i dels Consellers de Districte.

Més imatges en...

https://photos.app.goo.gl/5xCFzoztUuu5WYnw9

Carnaval

El CP Congrés -La Sagrera Es mou hem participat els darrers anys a les Rues de La Sagrera i Sant Andreu. Hem  guanyat el Premi de l’Ajuntament a la Millor Comparsa d’una Entitat a la Rua de Carnaval de Sant Andreu en diverses ocasions. La coreografia s’assaja molts mesos abans i això es feina pero sobretot moltes ganes de passa-ho bé i fer pinya!!

Fem Club!!
Moltes gràcies a tots, especialment al grup de les organitzadores.

Més imatges en...

Firem-nos

Al maig participem fent un Taller de patinatge a la “Festa de la Solidaritat” del barri de la Sagrera. 
Deixem patins i portem unes porteries per que els nens coneguin i practiquin el nostre esport.

Més imatges en...

Nadal

El Pare Noel visita per Nadal als més petits i els porta algunes sorpreses.

Més imatges en...

Reis

Cada any , el Club Patí Congrés participa el dia 5 de gener, a la Cavalcada de Reis del Districte de Sant Andreu ajudant a repartir somnis per als més menuts.
Com és habitual, el CP Congrés desfila amb una carrossa pròpia que va seguida d’esportistes del nostre club amb patins, els quals reparteixen caramels i somriures als nens i nenes que hi ha per tot el recorregut.
El 2019 amb una coreografia de “ja és hora d’anar anar a dormir.”
A la Cavalcada del 2017 recollint cartes i aliments amb el tren del Rebost Solidari vam acompanyar els Reis. Altres anys de Pastorets, Nit i Estrelles…
Portem alegria i il·lusió junt amb els Reis Mags i fem una important activitat social.
Un, dos, tres… els Reis del Congrés!!!