EQUIP ESCOLA

Anomenem Escola d’Iniciació aquella etapa de formació dels nens i les nenes que pot dur entre 1 i 3 anys, en la qual podem oferir-los el primer contacte “protegit” amb el patinatge i amb l’hoquei per a què n’aprenguin aquells elements més fonamentals, amb la cura i la tranquil·litat que els “primers passos”, siguin en l’àmbit que sigui, sempre es mereixen. És una etapa d’introducció al nostre esport. En ella, la competició formal és secundària. Els nanos no formen part de cap equip en concret i van jugant puntualment o de manera més continuada.

 

L’edat habitual en la qual els nens i les nenes s’inicien a patinar és de 4 anys, malgrat alguns nanos ja ho facin amb 3 anys d’edat. Els nens que poden entrar de nou a l’escola no poden tenir més de 10 anys. Tampoc no els podem assegurar que tinguin continuïtat en el club si entren essent més grans de 8 anys, malgrat els puguem ensenyar el patinatge i la resta d’habilitats. El període de transició de l’escola a la competició federada quedarà regulat en funció de l’edat i del nivell d’aprenentatge de les habilitats necessàries per a poder competir, no de l’exigència que el club tingui per configurar un equip.

MICRO

Considerem aquesta “categoria” la d’aquells nens i nenes més petits de 5 anys (això és 3 i 4); o d’aquells més grans de 5 (entre 5 i 10) que tot just comencen a patinar i és la seva primera temporada al club. En aquesta “categoria” pràcticament només s’entrena i molt ocasionalment es juguen partits, en moltes ocasions, entre nosaltres mateixos. Intentem fer dels partits activitats festives i formatives, especialment, formatives. Un partit és una ocasió tan o més vàlida que un entrenament per ensenyar-los coses.

ESCOLA

Tots aquells nens i nenes a partir de 5 anys que ja sigui la seva segona temporada practicant l’hoquei (en el nostre club o en un altre). En aquesta “categoria” s’entrena i se juguen partits quasi cada cap de setmana, a través d’un sistema de competició organitzat pel CEEB o per altres organitzacions comarcals.

A partir d’aquí, no cal tenir pressa per incorporar als nens en la competició. Els nens o els equips que surten de l’edat d’escola ens podem plantejar demorar la seva incorporació a la competició federada per motius de falta de jugadors així com perquè considerem que els seus components encara no han assolit allò suficient per saltar a la competició i les seves exigències.

ESCOLA

     
ENTRENADORS ESCOLAESCOLA
Víctor Cruz2017201620152014
Rafa ForcadaEneko MoraBiel EstradaAdam Von AderkassMax Zamorano
David ValienteEder MoraPau GorinaArnau BenagesMax Alda
Hugo LachicaAlexa Von AderkassMarc CapitanSimone CitteroOt Bartolomé
Ferran GimenoArlet SunyerEinar Soriano Bernat Badosa
Daniel GarciaMatias Cairo (2018)Bruno Redondo  
Eric SabasJulia Domènech AlvarezValentina Estévez  
Vega Carmona Gerard Belmonte  
 Liam Sha Mirzoyan GarciaAlan Lopez  
  Jan Vallejo  
  Hug Bartolome  
Ajudants Dimecres: Víctor Cruz / Oriol del Castillo / David Valiente / Hugo Lachica / Andreu Casanellas |
Ajudants Divendres: Víctor Cruz / Jordi Martinez / Rafa Forcada / Quim Martinez / Daniel Garcia / Biel Perpinyà