TORNEJOS CPC

Torneig Social 3x3

Durant dos dies i amb el torneig social 3×3 tanquem l’any amb una impecable organització i molta participació.

Hi participen uns 87 jugadors i jugadores del CP. Congrés-La Sagrera Es Mou repartits en 23 equips integrats per jugadors de diverses categories barrejats des del més petits fins els Seniors.

Més imatges en...

Trofeu LA DIADA

Al Setembre a l’inici de cada Temporada, el Club Patí Congrés celebra la edició del Trofeu la Diada,(ja em portem 8). Aquest tradicional torneig serveix per obrir la temporada d’hoquei patins i Patinatge. 

Partits de tots el equips dividits en dues pistes, una exhibició de patinatge artístic i l’acte de presentació amb la fotografia conjunta dels 300 esportistes de de les dues seccions de la nostra entitat. És una  demostració de la força del Club Patí Congrés en una jornada sobre patins que dura tot el dia i amb altres clubs convidats. 

L’acte de presentació sol està presidit per la regidora del Districte de Sant Andreu,i també amb altres representants municipals i de la Federació Catalana de Patinatge.I també s’aprofita per fer algun Homenatge a persones vinculades al Club

Més imatges en...

Trofeu BARRUFETS

Torneig dedicat als més menuts on es conviden d’altres Clubs de les mateixes categories.
 L’objectiu és omplir el Banc d’aliments per a l’Associació La Sagrera Es Mou. 
En total  s’han jugat 57 partits seguits entre les 9 del mati i les 3 de la tarda. En tres minipistes i tres categories diferents. 
Hi participen 10 clubs i 120 nens i nenes entre 4 i 7 anys.Els jugadors i entrenadors del nostre club fan d’àrbitre. Les mares i pares organitzen una Tombola i el Bar. 
El símbol és un Barrufet que està passejant tota la jornada pel Club

Més imatges en...

Nadal

Per la Festa Major de la Sagrera es fa una Passejada no competitiva amb patins des de la Plaça Massadas fins les pistes de l’Escola Pegaso, organitzada pel CP Congrés-La Sagrera Es Mou. Amb la participació del Grup de tabalers “Toc de Pegàs”. A l’arribada, es fa un pica-pica popular per a tothom.

Més imatges en...