INSTAL·LACIONS

Després d’anys esperant la noticia podem dir que ja som al nou Poliesportiu Municipal Camp del Ferro.

Hauria d’haver estat inaugurat el mes de març de 2020 però degut al Covid 19 es va haver de suspendre. Aquest Poliesportiu ha de ser un referent del patinatge sobre rodes a la capital catalana.  Els seus principals usuaris son dos clubs: el Club Patí Congrés i l’Agrupació Esportiva Sant Andreu, que també  formaran part de l’equip gestor. 
El CP Congrés-La Sagrera Es Mou amb dues potents seccions, la d’hoquei patins i la de patinatge artístic.  La Unió Temporal d’Empreses (UTE) será l’encarregada de gestionar aquesta nova instal·lació esportiva. La UTE que la gestionarà, va guanyar el concurs public convocat per l’Ajuntament de Barcelona, i la formen la pròpia UFEC, la Federació Catalana de Patinatge, la Unió Barcelonina d’Activitats Esportives-Eurofitness (UBAE) i dues  de les entitats usuàries, el Club Patí Congrés i l’Associació Esportiva Sant Andreu.  La duració del contracte és per quatre anys prorrogables.

El nou Poliesportiu Municipal Camp del Ferro, ubicat en uns terrenys del carrer Pare Manyanet que abans  ocupaven les piscines d’estiu del CEM Sant Andreu-La Sagrera, és una instal·lació de 7.237 m2 que es va  començar a construir a finals de 2017 i té tres pistes poliesportives en dos nivells diferents, dues a la cota més baixa, parcialment soterrada (amb capacitat per 480 espectadors la de parquet i 160 espectadors la de terrazo) i una a la superior també de parquet ,amb una capacitat de 270 espectadors el que fa un total per a 810
espectadors.També és un referent a la ciutat en eficiència i sostenibilitat. La seva adreça és Plaça d’Albert Badia i Mur, 08027 Barcelona.

Tanmateix també continuem amb les pistes ubicades al pati de l’Escola Pegaso i l’IES Príncep de Viana del barri de la Sagrera de Barcelona .
Les instal·lacions consten de dues pistes. La Pista Coberta Cristina Clota, tapada des del mes de setembre de 2014 amb una coberta i laterals de lona de PVC, fa 20 x 40 metres, és de terratzo amb tanques metàl·liques, i té unes graderies retractils amb capacitat per a 160 persones assegudes. La pista descoberta també és de 20 x 40 metres i té tanques metàl·liques i de ciment. Les instal·lacions es completen amb sis vestidors, un vestidor per als àrbitres, un gimnàs i una sala per administració.
Local Social/Secretaria
 
Som a un nou local al carrer Berenguer de Palou, 145 molt a prop del Pavelló Camp del Ferro. Aquest local  substitueix el que teniem fins fa poc a les Pistes de la Pegaso. 
Serà la seu de la Secretaria del club on fer les gestions , podem ferpetites reunions,podem lluir els trofeus de la nostra història, i serveix per guardar equipacions per vendre  i algun material del club.

Més imatges en...