La Patinada Popular de la Sagrera tenyirà de groc i negre els carrers del barri

La cinquena edició de la passejada lúdica amb patins tindrà lloc el proper 27 de novembre amb sortida a la plaça Masadas (11.30 h) i arribada al CP Congrés

14/11/2016

Organitzada pel Club Patí Congrés i inclosa en el programa d’actes de la Festa Major del barri, el proper diumenge 27 de novembre arribarà la 5a edició de la Patinada Popular de la Sagrera. Com ja és habitual, la Patinada consistirà en una passejada lúdica amb patins pels carrers del barri que començarà a les 11.30 hores a la plaça Masadas i acabarà a les pistes de l’Escola Pegaso, on el nostre club hi té les instal·lacions.

La sortida estarà amenitzada pel grup de tabals Toc de Pegàs de l’Escola Pegaso i a l’arribada, a partir de les 12.30 h, s’organitzaran diverses activitats a les pistes, entre elles un pica-pica popular i un partit d’hoquei femení entre el Fem-16 del Club Patí Congrés i l’Hoquei Club Palau de Plegamans (13.00 h).

També hi haurà diverses guardioles per recaptar diners en solidaritat amb l’Aitor, un jove veí de 6 anys de la Sagrera que pateix la síndrome de la duplicació de MECP2, una malaltia genètica minoritària que no té cura i afecta principalment als nens. Tots els diners recaptats seran donats, per mitjà de l’Associació La Sagrera Es Mou, a l’associació ‘Miradas que hablan Duplicación Mecp2’ i destinats l’hospital Sant Joan de Déu, on es porta a terme una línia d’investigació finançada per l’associació que han creat els seus pares.

La Patinada Popular de la Sagrera no és competitiva ni requereix inscripció prèvia, però si un cert ordre en seguir les indicacions dels monitors del club que obriran la passejada i dels voluntaris que, degudament identificats amb armilles reflectants, ajudaran en els controls dels carrers per els que passaran els participants.

Us esperem a tots per tenyir de groc i negre els carrers de la Sagrera. I si hi voleu participar com a voluntaris, ens trobem el divendres dia 25 de novembre a les 18.30 h a la plaça Masadas per revisar el circuit, les seves senyalitzacions  i assegurar els punts crítics del recorregut assignant persones per al control de pas.

Aquest serà el recorrecut de la Patinada, amb sortida a les 11.30 h des de la plaça Masadas

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023