Bon cap de setmana pels equips del CP Congrés-La Sagrera Es Mou

El Primera Catalana guanya per 2-4 a la pista de l’invicte Arenys de Munt

13/11/2016

Després de guanyar per 2-4 a la pista de l’encara invicte Arenys de Munt en partit de la vuitena jornada de Primera Catalana, el segon equip sènior del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou ha tancat aquest diumenge un bon cap de setmana per al nostre club, que havia començat divendres amb la victòria del Nacional Catalana a Sentmenat (4-8).

La primera part ha estat molt igualada i, malgrat que l’Arenys de Munt dels ex jugadors del Congrés Kike Iranzo i Ian Cebrian s’ha avançat en el marcador, Santi Ariza ha establert l’empat a un minut del descans. El mateix Ariza ha marcat l’1-2 només començar la segona part i Pau Aparicio ha fet l’1-3 al minut 8. Però el mateix Aparicio no ha aprofitat una falta directa al minut 13 i, després de que Albert Mèlich li hagi aturat un penal a Sergi Ortiz, Ricard Verdura ha fet el 2-3 a cinc minuts del final que ha tornat a ficar l’Arenys de Munt dins del partit. Martí Ferrer, però, ha acabat sentenciant la victòria del Congrés a dos minuts del final.

Fitxa tècnica
CE Arenys de Munt, 2 (1 i 1): Kike Iranzo, Joel Albert, Sergi Ortiz (1), Ricard Verdura (1), David Prat, Genís Sánchez, Jordi Pérez, Ian Cebrian i Arnau Anglas

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 4 (1 i 3): Albert Mèlich, Miquel Sánchez, Marc Escribà, Pau Aparicio (1), Sergio López, Santi Ariza (2), Martí Ferrer (1), Marc Tapounet i Marc Medina

Gols: 1-0, Verdura, 22’; 1-1, Santi Ariza, 24’ (descanso); 1-2, Santi Ariza, 27’; 1-3, Pau Aparicio, 33’; 2-3, Ortiz, 45’; 2-4, Martí Ferrer, 48’

Àrbitre: Sergi Bellés. Faltes d’equip: 12 l’Arenys de Munt i 7 el Congrés

EL NACIONAL CATALANA, CINQUÈ

I pel que fa al nostre equip sènior de Nacional Catalana, divendres va guanyar per 4-8 al Sentmenat i provisionalment es va situar quart a la classificació, encara que després d’acabada la vuitena jornada es cinquè a dos punts del quart classificat, el Capellades. Si voleu recuperar la crònica, aquí la teniu.

CRÒNICA DEL NACIONAL CATALANA (CLIQUEU AQUÍ)

MÉS VICTÒRIES A FORA QUE A CASA

Aquesta setmana els equips del CP Congrés han obtingut un bon balanç de 10 victòries, 2 empats i 7 derrotes en els 19 partits que s’han jugat, però s’ha produït un cas curiós: s’han guanyat més partits a fora (8) que a casa (2). Aquí teniu el quadre complet:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023