El CP Congrés-La Sagrera Es Mou goleja al Sentmenat (4-8) i dorm en la quarta plaça

Uri Morell signa un altre hat-trick i Pablo Amado s’acomiada de l’equip amb un doblet

12/11/2016

El primer equip sènior del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou ha obtingut aquest divendres la seva primera victòria fora de casa al superar per 4-8 al HC Sentmenat en partit de la vuitena jornada de la lliga de Nacional Catalana, l’últim que jugava l’argentí Pablo Amado abans de marxar cap a França per incorporar-se al RHC Lyon. Amb aquest triomf, el quart de la temporada, el CP Congrés suma 14 punts i haurà dormit provisionalment en la quarta plaça de la classificació, que dona accés a jugar la Copa Generalitat al final de la primera volta.

Els primers minuts de partit els ha dominat el Sentmenat, que s’ha avançat al marcador al minut 2 i malgrat que Uri Morell ha empatat al 4, l’equip local ha fet el 2-1 al 6. Però tres gols consecutius de Pablo Amado (10’), Martí Ferrer (15’) i una altra vegada el jugador argentí de falta directa després de la desena del Sentmenat (19’) li han donat la volta al marcador i han fet que el Congrés marxés al descans amb una còmoda avantatge (2-4).

Marc Aubets, de penal, ha fet el 2-5 al minut 4 de la segona part, però el Sentmenat, amb un joc molt dur, ha tornat a reduir diferències dos després.  A 11 del final Pablo Amado ha fallat una falta directa, pero Uri Morell i Martí Ferrer, amb dos gols consecutius als minuts 15 i 16, han fet pujar el 3-7 al marcador, que s’ha tornat a moure dues vegades més de falta directa, una per a cada equip. La del Sentmenat per fer pujar el 4-7 a 9 minuts del final i la que ha llançat Uri Morell, per establir el 4-8 definitiu a dos de la conclusió que li ha servit per signar el seu segon hat-trick consecutiu després del que va aconseguir en la jornada anterior contra el Riudebitlles.

En el partit, el Congrés ha recuperat sota la porteria a Àlex López després de complir un partit de sanció per la vermella que havia vist a Sant Just, mentre no ha pogut comptar un partit més amb Marc Calvache, a qui se li van sortir els punts de la seva intervenció quirúrgica. A la propera jornada, l’equip dirigit per August de Nòbregas rebrà a casa al Folgueroles dissabte 19 de novembre a les 17.45 hores en partit inclòs al programa oficial de la Festa Major de la Sagrera i amb un trofeu en joc.

FITXA TÈCNICA

HC Sentmenat, 4 (2 i 2): Jordi Martínez, Jere Gérboles, Ferran Carrió (1), Ramon Bassols, Marc Rué, Víctor Bonilla (2), Àlex García, Erik Andrés, Nil Monsonís (1) i Arnau Vilamaña

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 8 (4 i 4): Àlex López, Marc Aubets (1p), Albert Aubets, Martí Ferrer (2), Oriol Morell (3), Jordi Arboix, Pablo Amado (2), Pau Aparicio i David Salelles

Gols: 1-0, Carrió, 2′; 1-1, Morell, 4′; 2-1, Bonilla, 6′; 2-2, Amado, 10′; 2-3, Ferrer, 15′; 2-4, Amado (directa), 19′ (descans); 2-5, Marc Aubets (p), 24′; 3-5, Bonilla, 31′; 3-6, Morell, 40′; 3-7, Ferrer, 41′; 4-7, Monsonís (directa), 41′; 4-8, Morell (directa), 48′

Àrbitre: Xavier Galan. Faltes d’equip: 20 el Sentmenat i 14 el Congrés

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023