Pablo Amado juga aquest divendres per última vegada amb el CP Congrés-La Sagrera Es Mou

El davanter argentí ha rebut una bona oferta econòmica del RHC Lyon francès i després del partit de Nacional Catalana a la pista del Sentmenat (21.50h) rebrà la baixa

11/11/2016

El davanter argentí del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou Pablo Amado jugarà aquest divendres a la pista del Sentmenat, a la vuitena jornada de la lliga de Nacional Catalana (21.50h), el seu darrer partit amb el nostre equip sènior després d’haver arribat a un acord amb el RHC Lyon, que milita a la N1 Elite francesa.

El bon inici de temporada de Tete Amado, germà del jugador del Bassano italià Samuel Amato i màxim golejador del nostre equip empatat amb Uri Morell, no ha passat desapercebut i ha rebut una oferta econòmica per incorporar-se al RHC Lyon, penúltim a la lliga francesa, amb la que el Club Patí Congrés no hi pot competir.

Abans de marxar a França, però, Pablo Amado jugarà el seu últim partit amb el Congrés contra el Sentmenat, un equip que ocupa la catorzena posició a la classificació amb només dues victòries en set partits i per tant està necessitat de punts. El Congrés, sisè amb 11 punts, està a només dos del quart classificat, el Lleida Llista, posició que al final de la primera volta dona dret a jugar la Copa Generalitat amb el primer títol oficial en joc.

Abans del partit del Nacional Catalana a Sentmenat, el que jugarà el Benjamí B als Maristes de Sant Joan (20.15h) obrirà la jornada pel CP Congrés després que els dos equips de Veterans ajornessin els seus, que havien de jugar dimecres contra Malgrat (l’A) i el Canet (el B).

Aquesta és la graella de partits per al cap de setmana

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023