El Primera Catalana del CP Congrés-La Sagrera Es Mou fa un ple a casa

El segon equip sènior supera el Vilassar per 7-2 i guanya el seu quart partit a la Cristina Clota

06/11/2016L’equip sènior de Primera Catalana del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou ha guanyat aquest diumenge el CH Vilassar per 7-2 i ha signat un brillant inici de temporada amb un ple de quatre victòries a casa que el manté en la zona alta de la classificació.

Al Congrés li ha costat entrar en el partit i, malgrat que un gol de Santi Ariza amb la col·laboració d’un defensor del Vilassar ha significat l’1-0 al minut 5, no ha pogut marxar en el marcador ni quan Marc Calvache ha fet el 2-0 de penal a cinc del descans perquè dos després Jonathan Nasarre ha fet el 2-1 amb el que ha acabat la primera part.

Al primer minut de la segona, Marc Escribà ha marcat el 3-1 i dos més tard, després de fallar una directa per blava a Nasarre, Calvache ha fet el 4-1 aprofitant la inferioritat del rival. Encara no s’ha entregat el Vilassar, que ha fet el 4-2 per mitjà de Roger Ramos i ha tingut una directa a favor per 10 faltes del Congrés que Adrià Capdevila ha enviat al pal.                 El 5-2 de Pau Aparicio al minut 11, però, ha acabat de desencallar el partit ja que, malgrat que el mateix jugador ha fallat una directa per la desena falta del Vilassar, Marc Escribà i Sergi López han completat el 7-2 final abans que el tècnic visitant veiés una targeta vermella a l’últim minut per protestar i el seu equip es quedés per uns segons amb només dos jugadors de pista.
DERROTA DEL FEM16
En altres partits d’aquest diumenge, el Fem16 ha perdut per 9-0 a la pista del Mataró A, vigent campió d’Espanya, que només ha pogut marcar un gol a la segona part, i el Prebenjamí B h cedit per 3-1 en la seva visita al Corbera C.

CRÒNIQUES DE LES GOLEJADES DEL NACIONAL CATALANA I EL SEGONA CATALANA I RESTA DE RESULTATS

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023