El Club Patí Congrés, guardonat a la festa del Trofeu Campions de Mundo Deportivo

La nostra entitat, premiada a l’homenatge als clubs de Catalunya per l’ascens de l’equip de Segona Catalana a Primera Catalana

05/11/2016El Club Patí Congrés va ser una de les entitats guardonades divendres passat a la 33a edició del Trofeu Campions, el tradicional homenatge que el diari Mundo Deportivo ret als clubs catalans que la temporada anterior van ser campions dels seus esports o van pujar de categoria. Aquest últim cas va ser el del CP Congrés, que va  rebre un premi per l’ascens del seu equip sènior de Segona Catalana a Primera Catalana d’hoquei patins. La multitudinària festa, a la qual van assistir unes 700 persones i en la que es va guardonar un nombre rècord de 284 equips, va tenir lloc a l’Hotel Fairmont Rey Juan Carlos I i va comptar amb la presència de Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya; Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport de la Generalitat; David Escudé, Comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona i Santi Nolla, conseller delegat i director de Mundo Deportivo. En nom del Club Patí Congrés va recollir el premi la nostra presidenta, Cristina Clota, que va compartir protagonisme amb molts altres clubs amics del nostre esport com el FC Barcelona, l’Igualada HC, el CP Manlleu, el CP Calafell, el CP Riudebitlles, l’HC Sentmenat o el CP Olesa. La festa del 33è Trofeu Campions també va guardonar la trajectòria del ciclista Joaquim ‘Purito’ Rodríguez, el fisioterapeuta Toni Bové i la fotoperiodista Joana Biarnés.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023