El CP Congrés-La Sagrera Es Mou de Nacional Catalana visita a un necessitat Sant Just

El partit es juga aquest dissabte al pavelló de la Bonaigua (19.30 h)

29/10/2016

El primer equip sènior del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou visita aquest dissabte (19.30 h) una pista difícil com és el Pavelló de la Bonaigua de l’HC Sant Just en partit de la sisena jornada de Primera Nacional Catalana. El Congrés, que és setè en la classificació amb dues victòries, dos empats i una derrota, s’enfrontarà a un equip que, malgrat que és tercer per la cua amb només dos empats, no ocupa la posició que li correspon pel potencial de la seva plantilla, aquest any dirigida per l’argentí Diego Mir i clarament enfocada a lluitar per l’ascens a Primera Divisió espanyola.

El propi potencial del Sant Just i la imperiosa necesitat que té de guanyar el seu primer partit el fa encara més perillós, ja que no pot deixar escapar més punts després d’haver empatat a casa contra l’Olot i el Lleida i haver perdut en les seves visites a Caldes, Taradell i Tona.

El sènior de Primera Catalana, per la seva banda, ha ajornat el seu partit a Andorra, mentre que el de Segona Catalana reb a les 16.15 h casa al Malgrat , equip amb el que està empatat a 7 punts.

En un cap de setmana de descans per la base (només el Benjamí B va jugar divendres un partit ajornat als Jesuïtes de Casp, amb victòria per 0-10), els Veterans B van empatar dimecres a casa contra el Cerdanyola (1-1) i els Veterans A van ajornar finalment el partit que havien de jugar a Sant Celoni.

Aquest és el quadre de partits

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023