Aquest dilluns 29 d’agost comencen els entrenaments

El primer equip del CP Congrés-La Sagrera es Mou jugarà un amistós a la pista del CP Calafell

27/08/2016Una vegada acabades les vacances d’estiu, aquest proper dilluns, 29 d’agost, començaran oficialment els entrenaments del Club Patí Congrés a les pistes de l’Escola Pegaso per als equips de sèniors a alevins, mentre de benjamins cap avall ho faran dijous 1 de setembre.

Malgrat que molts jugadors ja han improvisat algun entrenament aquesta mateixa setmana, el primer equip del CP Congrés-La Sagrera es Mou començarà fort, doncs arrencarà el mateix dilluns 29 amb un partit amistós a la pista del CP Calafell, que aquesta temporada jugarà a Primera Divisió espanyola després d’haver baixat de l’OK Lliga. La resta de la setmana l’equip entrenarà diàriament des del dimarts 30 d’agost al dijous 1 de setembre i a partir del 5 de setembre els seus entrenaments habituals seran de tres dies a la setmana (dilluns, dimarts i dijous).

Aquesta primera setmana d’entrenaments, però, coincidirà amb l’estada que alguns jugadors i jugadores del club faran del dijous 1 al diumenge 4 de setembre a Bellver de Cerdanya. Malgrat això, els jugadors i jugadores que no hi vagin faran els entrenaments amb normalitat.

Aquí teniu el quadre horari d’entrenaments d’aquesta temporada:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023