Els dos sèniors del CP Congrés, classificats per la Copa de la Lliga

El de Nacional Catalana jugarà la primera eliminatòria a Sant Sadurní el 5 de juny i el de Segona Catalana la Final a Quatre el 12 de juny a Sant Hipòlit

23/05/2016

Acabada la fase regular de la Lliga, els dos equips sèniors del nostre club van assolir amb brillantor els seus objectius, que eren classificar-se per jugar la Copa de la Lliga de les seves categories després de mantenir-se una temporada més el de Nacional Catalana i pujar a Primera Catalana el de Segona Catalana.

Després de guanyar a la pista del CP Roda (3-4), el CP Congrés de Primera Nacional Catalana, dirigit per August de Nòbregas, va acabar en la setena posició final de la màxima categoria de l’hoquei patins català i es va classificar per jugar la primera eliminatòria de la I Copa de la Lliga que el dia 5 de juny tindrà lloc a Sant Sadurní d’Anoia i en la que s’enfrontarà al GEiEG de Girona, segon classificat darrere el campió Alpicat, que pujarà a Primera Divisió espanyola, per a intentar assolir un lloc a la Final a Quatre que el 12 de juny es disputarà a Sant Hipòlit de Voltregà. Les altres eliminatòries seran Alpicat-Noia (1r contra 8è), Tona-Capellades (3r contra 6è) i Taradell-Sant Just (4t contra 5è).

El CP Congrés de Segona Catalana de Dani Setién, per la seva banda, després d’assegurar l’ascens de categoria a tres jornades del final guanyant a casa el CH Prat (4-3), a l’últim partit va imposar-se a la pista de La Salle Bonanova per 4-6 i va certificar el liderat final del grup A i la seva classificació per la II Copa de la Lliga de la categoria que el 12 de juny es jugarà a Sant Hipòlit de Voltregà, en la que en les semifinals s’enfrontarà al Lleida Llista, primer del grup D. L’altra semifinal serà Igualada (1r del grup B)-Andorra (primer del grup C).

La marea groga, que últimament s’ha mobilitzat per a donar suport als equips de la base del club que arribaven a les fases finals dels campionats, ho haurà de fer ara pels seus sèniors.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023