L’argentí Pablo Amado, nou jugador del CP Congrés-La Sagrera es Mou

Davanter de 26 anys, procedeix del CD Godoy Cruz de Mendoza

22/08/2016

Pablo Amado, davanter de 26 anys que procedeix del Club Deportivo Godoy Cruz, equip de la província de Mendoza que juga a la lliga A2 argentina, reforçarà la propera temporada la plantilla del Club Patí Congrés-La Sagrera es Mou de Primera Nacional Catalana.

L’últim club d’Amado, un davanter de gran potència física, va ser el CD Godoy Cruz, però la temporada 2013-14 va jugar al Petroleros YPF de Mendoza, amb el que va ser subcampió de la Copa Intercontinental, que va perdre al Palau Blaugrana contra el FC Barcelona. Pablo Amado, conegut també com Tete Amado, es el germà petit de l’internacional italià Samuel Amato, que juga al Bassano.

Amb l’incorporació de Pablo Amado, el CP Congrés-La Sagrera es Mou dóna per tancada la plantilla de la temporada 2016-17, en la que l’altra novetat serà Jordi Arboix, mig procedent de la UE Horta, per cobrir les baixes d’Oriol Palomeras, fitxat pel CP Tordera de Primera Divisió espanyola, i Pau Mitjans, que ha marxat a l’estranger per motius d’estudis.

Per altra banda, David Salelles, porter procedent del CT Barcino, completarà la plantilla dirigida per August de Nòbregas, en la que seguiran de la passada temporada Àlex López, Marc i Albert Aubets, Oriol Morell, Marc Calvache i Martí Ferrer.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023