El CP Congrés-La Sagrera Es Mou busca la reacció aquest dissabte contra el Ripoll

Aquest cap de setmana els nostres equips jugaran divuit partits, set d’ells a casa

21/10/2016

Després de la inesperada golejada rebuda a la jornada anterior a la pista del Piera (8-1), del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou reb aquest dissabte la visita (17.40 h) de l’HC Ripoll, un equip que ocupa l’onzena posició a la classificació a només un punt del nostre equip, en la cinquena jornada de la lliga de Nacional Catalana. El Ripoll, que ha guanyat un partit, n’ha empatat un altre i n’ha perdut dos, té 4 punts, mentre el Congrés és nové amb 5 després d’una victòria, dos empats i una derrota.

Al nostre primer equip sènior no li queda un altre remei que oblidar el partit del Piera i centrar-se en un rival que en la jornada anterior va empatar a casa seva amb el Tona i no ho posarà gens fàcil. La temporada passada, sense anar més lluny, el Ripoll va ser capaç d’arrencar un empat (3-3) de la Pista Coberta Cristina Clota i aquesta vegada tornarà amb fam de victòria.

Com el sènior de Nacional Catalana, també el de Primera Catalana ve d’una dura derrota a fora, en aquest cas per 11-1 a Mataró, i aquest diumenge (11.40 h) rebrà a casa a un rival com el Roda, que no li posarà les coses gens fàcils. El Roda, que la temporada passada jugava a Nacional Catalana, és quart amb 7 punts, un més dels que té el Congrés.

I el tercer equip sènior del Congrés, el de Segona Catalana, que només va empatar a casa contra el Barcino B la passada jornada, visitarà una pista difícil com és la de l’Arenys de Mar, que és el quart classificat amb 9 punts, dos més que els homes dirigits per Dani Setién.

Dels 18 partits que els equips del CP Congrés han de jugar aquest cap de setmana, set es disputaran a casa, cinc dissabte i dos diumenge, i la resta a fora. La jornada a casa l’obrirà dissabte el Prebenjamí A contra el Vilanova D (9.00 h) i la tancarà diumenge el Primera Catalana contra el Roda (11.40 h). L’últim partit del cap de setmana, però, serà el que el Juvenil A jugarà diumenge a les 13.15 h a la pista del Martinenc C. 

ELS VETERANS, CARA I CREU

Els Veterans, com és habitual, ja han avançat els seus partits aquesta setmana. Dimecres, els A van guanyar el seu segon partit al superar a casa el Mollet (6-5), un dels millors equips de la categoria, mentre que dijous els B van perdre donant la cara a la pista del Noia Freixenet (6-4.)

Aquesta és la graella completa de partits

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023