El Cerdanyola substitueix al GEiEG a Primera Nacional Catalana

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou ja coneix tots els rivals que tindrà al sorteig de la categoria el proper 27 de juliol

20/07/2016

Ja es coneixen els 16 equips que aquesta propera temporada jugaran a Primera Nacional Catalana, la categoria més alta de l’hoquei patins català i a la que per quinzena vegada, tretzena consecutiva, tornarà a jugar el primer equip sènior del CP Congrés-La Sagrera Es Mou.

La renúncia del Cerceda a l’OK Lliga ha provocat una reacció en cadena a la resta de categories que causarà alguns canvis respecte als equips inicialment previstos. Això és així perquè el Lloret ha comprat la plaça del Cerceda a OK Lliga, el GEiEG ocuparà la que tenia el Lloret a Primera espanyola i al Cerdanyola, per la seva banda, li ha estat adjudicada la plaça del GEiEG a Nacional Catalana.

HP Tona, CP Taradell, Capellades HC, HC Sant Just, CP Congrés, CE Noia, CP Folgueroles, CH Caldes, HC Ripoll, CPH Olot, CP Masquefa, HC Sentmenat, Lleida Llista Blava, CH Piera, CP Riudebitlles i Cerdanyola CH seran per tant els setze equips que entraran al sorteig del calendari que tindrà lloc el proper 27 de juliol a la seu de la Federació Catalana de Patinatge.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023