El Fem-16 del CP Congrés debuta amb derrota a Alpicat

L’Infantil A guanya el torneig amistós de Juneda en la seva categoria

19/09/2016El Fem-16 del Club Patí Congrés, creat aquesta temporada, ha debutat aquest cap de setmana en competició oficial amb una derrota a la difícil pista del l’Alpicat (8-0) en el seu primer partit del grup 4.

Les noies dirigides per Toni Ventura van haver de matinar (l’encontre es va jugar a les 10.00 h de dissabte a la pista lleidatana) i van tardar a entrar en el el partit, però van anar de menys a més i les sensacions de cara al futur van ser bones.

Malgrat que només el Fem-16 va tenir partit oficial, la majoria d’equips del club també van jugar amistosos aquest cap de setmana abans de l’inminent començament massiu de les lligues. I entre ells va destacar l’Infantil A, que disdabte es va proclamar campió del Torneig de Juneda després de guanyar l’equip local i el Reus Ploms i diumenge va repetir contra el Mataró.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023