Un cap de setmana amb més derrotes que victòries

El diumenge tampoc ha estat propici per als equips del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou

16/10/2016

Si dissabte va ser un mal dia pels equips del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou, que van perdre més partits que no en van guanyar i van viure les golejades del Nacional Catalana a Piera (8-1), del Primera Catalana a Mataró (11-1) i l’empat del Segona a casa contra el Barcino B (2-2), aquest diumenge tampoc ha estat propici en els cinc que s’han jugat, que s’han saldat amb dues victòries i tres derrotes. En total, el cap de setmana acaba amb sis partits guanyats,dos empatats i nou perduts dels disset jugats.

Aquest diumenge ha començat amb la golejada a casa del Benjamí B sobre el Vilanova B (10-1), al que han seguit les derrotes del Juvenil A contra el Barcino (2-6) i de l’Infantil B contra el Sant Cugat A (2-7) i una victòria de prestigi del Júnior contra el Mataró (4-3) en un partit molt intens i emocionant. La derrota de l’Iniciació B, l’equipmés petit del club, a Arenys de Munt per 3-0 ha tancat la jornada per la tarda.

Aquí teniu la graella de resultats del cap de setmana

I en aquest enllaç podeu trobar la crònica de la jornada de dissabte

MAL DIA PER ALS EQUIPS SÈNIORS (cliqueu)

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023