Un cap de setmana amb més derrotes que victòries

El diumenge tampoc ha estat propici per als equips del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou

16/10/2016

Si dissabte va ser un mal dia pels equips del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou, que van perdre més partits que no en van guanyar i van viure les golejades del Nacional Catalana a Piera (8-1), del Primera Catalana a Mataró (11-1) i l’empat del Segona a casa contra el Barcino B (2-2), aquest diumenge tampoc ha estat propici en els cinc que s’han jugat, que s’han saldat amb dues victòries i tres derrotes. En total, el cap de setmana acaba amb sis partits guanyats,dos empatats i nou perduts dels disset jugats.

Aquest diumenge ha començat amb la golejada a casa del Benjamí B sobre el Vilanova B (10-1), al que han seguit les derrotes del Juvenil A contra el Barcino (2-6) i de l’Infantil B contra el Sant Cugat A (2-7) i una victòria de prestigi del Júnior contra el Mataró (4-3) en un partit molt intens i emocionant. La derrota de l’Iniciació B, l’equipmés petit del club, a Arenys de Munt per 3-0 ha tancat la jornada per la tarda.

Aquí teniu la graella de resultats del cap de setmana

I en aquest enllaç podeu trobar la crònica de la jornada de dissabte

MAL DIA PER ALS EQUIPS SÈNIORS (cliqueu)