Mal dia per als equips sèniors del CP Congrés-La Sagrera Es Mou

El Nacional Catalana i el Primera Catalana surten golejats de Piera i Mataró i el Segona empata a casa amb el Barcino

15/10/2016

Els equips sèniors del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou han viscut aquest dissabte una jornada per a oblidar, en la que el Nacional Catalana i el Primera Catalana han sortit golejats de les pistes del Piera (8-1) i el Mataró (11-1) i el Segona Catalana no ha passat de l’empat a casa contra el Barcino A (2-2) en partits de la 4ª jornada de les tres categories.

El Nacional Catalana, que en la jornada anterior va golejar a casa al Masquefa (7-1), ha begut la mateixa medicina en la seva visita al Piera, un equip que només havia tret un empat en els tres primers partits però que aquest dissabte ho ha tingut tot de cara.  

Malgrat que Uri Morell ha tingut la primera gran ocasió amb un pal al minut 5, el 3-0 de la primera part ja ho diu tot i a sobre el Congrés no ha tingut fortuna amb les decisions arbitrals, que l’han perjudicat amb un penal en contra, una blava a Marc Calvache i una altra a l’entrenador August de Nòbregas.

L’infortuni ha seguit a la segona part a l’encaixar aviat el 4-0 i enviar a continuació Pablo Amado una directa al pal. Dos gols encaixats més que han fet pujar el 6-0 en el marcador a 13’45” del final han estat el preludi d’una directa fallada per Morell, una blava a Pablo Amado per protestar i un altre penal en contra amb blava inclosa a Àlex López, també per protestar que ha significat el 7-0. Malgrat que Calvache ha fet el 7-1 en el rebuig d’un altre penal que el porter del Piera havia aturat en primera instància, l’equip local encara ha disposat de dues directes més a favor, Pablo Amado n’ha fallat una a 1’49” del final per blava a un rival i a 22 segons de la conclusió ha arribat el definitiu 8-1, en una altra directa en contra.

Fitxa tècnica

CH Piera, 8 (3 i 5): Jaume Arnau, Eric Vives, Marc Muntané, Albert Gramunt (2), Gerard Mitjans (1), Ferran Bonastre (2), Josep Vilaseca (3), Eudald Bonet i Àlex Ferrer

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 1 (0 i 1): Àlex López, Marc Aubets, Albert Aubets, Marc Calvache (1), Oriol Morell, Jordi Arboix, Pablo Amado, Martí Ferrer i David Salelles

Gols: 1-0, Gramunt, 10′; 2-0, Bonastre (fd), 21′; 3-0, Vilaseca (p), 24′ (descans); 4-0, Vilaseca, 30′; 5-0, Mitjans, 34′; 6-0, Gramunt, 37′; 7-0, Vilaseca (p), 46′; 7-1, Calvache, 47′; 8-1, Bonastre (fd), 50′

Àrbitre: Oriol Pérez. Targetes blaves a Vilaseca, Bonet, Àlex López, Calvache, Pablo Amado y De Nòbregas. 17 faltes el Piera i 15 el Congrés

EL PRIMERA I EL SEGONA, TAMPOC

Abans, a primera hora de la tarda, el Primera Catalana també havia sortit escaldat de Mataró, on a la primera part, que ha acabat 6-0, als maresmencs els hi ha entrat tot però al Congrés també li ha faltat més intensitat en defensa per a evitar-ho i Sergio López ha errat un penal a favor. I lluny de reaccionar, a la segona part l’equip de Dani Setién ha continuat la mala ratxa a l’encaixar d’entrada el 7-0 i errar Pau Aparicio una directa a favor. El 7-1 del mateix Aparicio ha estat un miratge, ja que després han caigut quatre gols més en contra, el 8-1 de falta directa i el definitiu 11-1 de penal.

I per acabar, el Segona Catalana no ha pogut amb el Barcino A a casa malgrat avançar-se dues vegades en el marcador abans del descans (2-1), la primera per mitjà de Jordi Joval i la segona del juvenil Pol Perpinyà. Però només començar la segona part ha empatat el Barcino i el Congrés ja no ha estat capaç d’aixecar el marcador advers, que hauria pogut estar pitjor perquè Bernat Montseny ha aturat dos penals en contra, un a cada període, i després una directa a quatre minuts pel final i ha aguantat dos minuts en inferioritat per una blava en contra a Xavi Rubio. Però també millor, ja que el porter visitant també li ha aturat dos penals a Jordi Joval, un a la primera part i l’altre a dos minuts del final.

UNA MICA DE TOT A LA BASE

Els mals resultats del tres sèniors han vingut acompanyats d’una mica de tot a la base. La jornada ha començat pel matí amb l’empat a zero de l’Aleví B a casa contra el Sant Cugat C, ha seguit amb la victòria del Prebenjamí A a Horta (1-3), la derrota del Prebenjamí B a casa contra el Ribes (0-3), la victòria de l’Aleví A al Barcino (3-4) i les mínimes derrotes del Benjamí A a La Salle Bonanova (5-4) i de l’Infantil A a la pista del Cerdanyola D (3-2). I per la tarda, la golejada del Juvenil B al Malgrat (9-1), la ajustada derrota del Fem-16 a casa contra el Voltregà B en un gran partit (0-1) i la victòria de l’Iniciació A al Prat (0-3) malgrat jugar tot el partit amb un home menys.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023