El primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou visita a un rival històric

El Nacional Catalana s’enfronta aquest dissabte al Piera, que entre els anys 80 i 90 va militar durant 14 temporades a la que ara és l’OK Lliga

14/10/2016

Després d’estrenar el seu caseller de victòries el passat cap de setmana contra el CP Masquefa, el primer equip sènior del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou visitarà aquest dissabte el HC Piera, un equip històric que entre els anys 80 i 90 va militar durant 14 temporades a la que ara és l’OK Lliga, en la quarta jornada de la lliga de Nacional Catalana. El partit, que es jugarà al Pavelló Municipal El Prat (19.30 h), és un dels 17 que els equips del CP Congrés tenen programats aquest cap de setmana.

El Congrés, que es setè amb cinc punts després d’empatar els seus dos primers partits i guanyar el tercer, visita un equip que només n’ha sumat un però ocupa un lloc enganyós a la classificació. Malgrat la seva condició de recent pujat a Nacional Catalana, el Piera ja va mostrar el seu potencial  durant la pretemporada a l’acabar segon a la Copa Esports Penedès de la categoria, en la que a la final va empatar (6-6) contra el Capellades, actual líder, amb el que només va cedir després de les faltes directes. I en el que va de lliga, a la primera jornada va empatar a la pista del Taradell (3-3), a la segona el va sorprendre el Lleida a casa (7-9) i a la tercera va perdre per la mínima a Tona (4-3).

El sènior de Primera Catalana, que és cinquè del grup A amb dues victòries i una derrota, també jugarà el mateix dissabte a la pista del Mataró (15.00 h), que encara no coneix la victòria, mentre que el de Segona Catalana, quart del grup D també amb dues victòries i una derrota, rebrà a casa (19.00 h) al Barcino B, desè amb un únic triomf en tres partits.A casa hi haurà nou partits, cinc d’ells dissabte i quatre diumenge. Obrirà el foc l’Aleví B, dissabte a les 9.00 h contra el Sant Cugat C, i diumenge a les 12.30 h el tancarà el Júnior contra el Mataró.

Aquest és el programa complert

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023