7-1: El Nacional Catalana goleja el Masquefa en un cap de setmana amb ple de victòries a casa

El primer equip guanya el seu primer partit i la Pista Coberta Cristina Clota torna a ser un fortí

09/10/2016El primer equip sènior del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou ha estrenat aquest diumenge el seu caseller de victòries a la lliga de Nacional Catalana després de golejar per 7-1 el CP Masquefa en un cap de setmana rodó per la nostra entitat, que ha guanyat tots els partits que s’han jugat a la Pista Coberta Cristina Clota.

L’equip dirigit per August de Nòbregas, que havia empatat els dos primers partits que va jugar a la pista del Tona (4-4) i a casa contra el Cerdanyola (2-2), ha mostrat un nivell molt alt en el seu tercer compromís de la temporada contra un Masquefa que mai ha pogut donar rèplica a un Congrés molt intens i amb un ritme de joc molt elevat. Des del primer moment el Congrés s’ha mostrat molt superior al rival i després que l’Uri Morell ha inaugurat el marcador al minut 9 en una gran jugada personal, els gols han anat caient un darrere l’altre a la porteria defensada per Jaume Ventura.

Marc Aubets, al minut 13, i una altra vegada Uri Morell al 15, tots dos en accions de gran destresa tècnica, han fet pujar el 3-0 en el marcador i Pablo Amado ha anotat el 4-0 a 2’32” del descans al transformar amb habilitat una falta directa deprés de la desena falta del Masquefa, que s’ha vist desbordat pel joc ofensiu del Congrés. A la segona part, el Congrés ha sortit en tromba i Marc Calvache ha marcat tres gols consecutius en només sis minut, el primer en una jugada de tiralínies amb Morell i els altres dos de potents xuts a l’esquadra, que han fet pujar el 7-0 quan encara quedaven 19 minuts per jugar.

Malgrat el seu clar avantatge, el Congrés, movent constantment la seva banqueta amb minuts de joc de qualitat per tots els seus jugadors, no ha abaixat en cap moment el ritme i ha gaudit de clarísimes ocasions per marcar més gols, però el porter visitant s’ha crescut amb aturades de mèrit. A 14 del final Eloi Albiol ha marcat el gol del honor del Masquefa i els dos porters, Àlex López i Jaume Ventura, s’han lluit en els minuts finals aturant dues faltes directes.

Fitxa tècnica
CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 7 (4 i 3): Àlex López, Marc Aubets (1), Martí Ferrer, Oriol Morell (2), Pablo Amado (1) -equip inicial-; Jordi Arboix, Marc Calvache (3), Albert Aubets i David Salelles (ps)
CP Masquefa, 1 (0 i 1): Jaume Ventura, Marcel Monclús, Joan Pau Esteller, Eloi Albiol (1), Ot Romagosa -equip inicial-; Aitor Zapater, Ian Carreño, Juan de Dios Fernández i Roger Madrid (ps)
Gols: 1-0, Morell, 9′; 2-0, Marc Aubets, 13′; 3-0, Morell, 15′; 4-0, Amado (fd), 23′ (descans); 5-0, Calvache, 27′; 6-0, Calvache, 29′; 7-0, Calvache, 31′; 7-1, Albiol, 36′
Àrbitre: Xavier Buixeda. Targeta blava a Romagosa
Faltes d’equip: 7 el Congrés i 18 el Masquefa

PLE DE VICTÒRIES A CASA
Si dissabte els sis equips del Congrés que van jugar a casa van guanyar els seus partits, la situació s’ha repetit aquest diumenge amb els quatre encontres oficials que s’han jugat i fins i tot en el amistós del Fem-16. En total, els equips del Congrés han obtingut 16 victòries en 20 partits des de que dimecres els dos Veterans del club van obrir la setmana enfrontant-se entre ells al grup A de la seva categoria.

Aquí teniu el quadre complet ambt tots els resultats

Aquí teniu també un enllaç amb l’àlbum de fotos de la jornada
ÀLBUM DE FOTOS DE LA JORNADA (CLIQUEU)

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023