El Segona Catalana obre el cap de setmana amb victòria a la pista del Barcino (1-8)

Aquest dissabte el Primera Catalana reb el GEiEG (19.00 h) i diumenge el Nacional Catalana al Masquefa (12.30 h)

08/10/2016

Després del triomf dels Veterans A sobre els B en el derbi de la Lliga Catalana de Veterans de dimecres passat (3-12), la victòria del Segona Catalana per 1-8 a la pista del Barcino A en partit del grup D ha obert amb bon peu aquest divendres un farcit cap de setmana pels equips del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou.Aquest dissabte els equips del CP Congrés jugaran deu partits més, sis a casa i quatre a fora, i diumenge uns altres set, cinc a casa i dos fora. El sènior de Primera Catalana, que porta una victòria i una derrota en els dos primers partits, rebrà dissabte a casa el segon equip del GEiEG (19.00 h), que també n’ha guanyat un i n’ha perdut un altre, mentre que el Nacional Catalana, que ha sumat dos empats consecutius contra el Tona i el Cerdanyola, també jugarà diumenge al matí a casa contra el CP Masquefa (12.30 h), que encara no ha puntuat.

Aquest és el quadre dels partits:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023