El Primera Catalana lidera un gran dissabte dels equips del CP Congrés

Supera per 3-1 al GEiEG amb remuntada en un dia amb ple de victòries a casa

08/10/2016

El Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou ha viscut entre aquest divendres i dissabte una gran jornada en la que els seus equips van guanyar nou dels deu partits que van jugar, els sis disputats a casa i quatre dels cinc de fora.

Entre els sis partits de casa destaca el que el Primera Catalana va guanyar al segon equip del GEiEG per 3-1 després de remuntar un 0-1 en contra. Un gol de Marc Calvache al minut 20 de la primera part i dos de Marc Escribà al 8 i 13 de la segona van servir per neutralitzar el que Ale havia fet al 14 de partit després de malbaratar un penal i dues directes a favor.

FITXA TÈCNICA

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 3 (1 i 2): Albert Mèlich, Marc Aubets, Marc Calvache (1), Pau Aparicio, Sergio López, Santi Ariza, Miquel Sánchez, Marc Escribà (2), Yeray Cebrian i Santi Rodríguez (ps)

GEiEG, 1 (1 i 0): Arnau Prat, Joel Molina, Alejandro López (1), Arnau Vidal, Pau Palacín, Karamjot Singh, Pol Fernández i Joel Palacín (ps)

Gols: 0-1, Ale López, 14’; 1-1, Calvache, 20’ (descans); 2-1, Escribà, 33’; 3-1, Escribà, 38’

Àrbitre: Carles Bifet. Targeta blava a Arnau Prat

El Júnior també va guanyar el seu partit contra l’Horta A (7-3) després de remuntar brillantment un 0-3 en contra, mentre que el Juvenil B es va imposar per 7-1 al Vilassar, l’Infantil A a l’Igualada B (5-0) i l’Aleví A va golejar el Castellet (11-1), mentre l’Aleví C va estrenar el seu caseller de victòries contra el Sabadell (9-6).

A fora, l’Aleví B es va imposar a la pista del Vilanova B (1-5), el Benjamí B a la del Claret A (4-6) i l’Iniciació A a la del CPI La Sagrera (0-3), mentre el Juvenil A va ser l’únic equip que va perdre a la del líder del seu grup, el Cerdanyola B, per un excessiu 7-1.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023