Ja tenim aquí el V Trofeu la Diada del Club Patí Congrés

Hi haurà 20 partits entre divendres i dissabte, dia en el que farem la presentació oficial de tots els esportistes del club i el nostre Nacional Catalana jugarà contra la selecció catalana absoluta

06/09/2016

Després de l’èxit de l’estada de Bellver de Cerdanya, l’activitat al nostre club no s’atura i ja tenim aquí la cinquena edició del Trofeu la Diada, que tindrà lloc els propers dies 9 i 10 de setembre i que, com és habitual, servirà per presentar tots els nostres esportistes i equips.

L’edició d´aquest any serà molt especial, ja que serà el primer Trofeu que celebrarem per recaptar fons per l´associació solidària La Sagrera Es Mou, amb la que fa poc vam signar un acord de col·laboració per ajudar-la en la seva tasca d’ajuda als més desfavorits. A part dels fons que recaptem, també tindrem la taula solidària de recollida d´aliments.

Aquest any tenim una xifra rècord de 180 jugadors repartits en 21 equips més una escola d’iniciació, i per aquest motiu el Trofeu tindrà una durada de dos dies. Divendres dia 9 es jugaran vuit partits entre les 18.00 i les 22.40 hores i dissabte dia 10 en farem dotze més, des de les 9.00 a les 21.30 hores, entre ells el que enfrontarà al nostre primer equip de Nacional Catalana contra la selección catalana absoluta (20.00 h)

Abans d’aquest partit tindrà lloc una exhibició de la nostra secció de patinatge artístic i a les 19.25 hores es farà l’acte de presentació i la foto oficial dels prop de 300 esportistes del nostre club (182 d’hoquei i 90 de patinatge) que el CP Congrés tindrà aquesta temporada 2016-17.

Aquí teniu els horaris dels partits

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023