El CP Congrés-La Sagrera Es Mou no passa de l’empat amb el Cerdanyola (2-2)

L’equip groc-i-negre desaprofita una avantatge de dos gols en una segona part molt encrespada

02/10/2016

El Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou i el Cerdanyola Club d’Hoquei van empatar aquest dissabte (2-2) el seu partit de la segona jornada de la lliga de Primera Nacional Catalana celebrat a la Pista Coberta Cristina Clota. Malgrat avançar-se per 2-0 amb dos gols de l’argentí Pablo Amado a la primera part, l’equip groc-i-negre va veure com el seu rival va reaccionar a la segona i a un minut del final va establir l’empat a dos de falta directa.

El Congrés, que a la jornada inicial havia empatat a la pista del Tona (4-4), va jugar una bona primera part davant d’un rival que havia guanyat el seu primer partit a casa contra el Folgueroles (3-2) i va marxar al descans amb un clar 2-0 a favor. Fruit del seu domini i millor joc, Pablo Amado va marcar el primer gol al minut cinc i mig de joc en un ràpid contracop i a 5’48” del descans el mateix jugador va batre Pere Anton Martínez de falta directa després que Pere López veiés la targeta blava.

El bon joc de la primera part, però, es va anar diluint a la segona part, especialment a partir del minut 5, quan el Cerdanyola va marcar el 2-1 a la sortida d’una falta molt protestada pels jugadors del Congrés a l’entendre que la bola llançada per Pere López des de l’angle de l’àrea va entrar directament a la porteria d’Àlex López sense que ningú la toqués.

Amb el marcador ajustat, el Cerdanyola va jugar les seves armes, va encrespar el joc i va aconseguir treure del partit al Congrés, que a set minuts i mig del final no va saber aprofitar una directa que Pere Anton li va aturar a Pablo Amado i tampoc la següent superioritat de dos minuts per una altra blava a Pere López. En canvi, l’equip vallesà si que va aprofitar la directa que va tenir al seu favor a 1’19” del final per la desena falta d’equip del Congrés, que Noel Río va convertir en el 2-2 abans de veure una altra targeta blava que va deixar el Cerdanyola en inferioritat. Però no era el dia del Congrés i malgrat jugar amb un home de més el minut final, el gol salvador no va arribar.    

Fitxa tècnica

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 2 (2 i 0): Àlex López, Marc Aubets, Martí Ferrer, Oriol Morell, Pablo Amado (2) –equip inicial–; Albert Aubets, Marc Calvache, Jordi Arboix i David Salelles (ps)
Cerdanyola CH, 2 (0 i 2): Pere Anton Martínez, Joan Aranda, Marc Garcia, Noel Río (1), Martín Moreno –equip inicial–; Pere López (1), Jorge Rivero, Ferran Muñoz i Marcos Cabrera (ps)

Gols: 1-0, Pablo Amado, 6’; 2-0, Pablo Amado (falta directa), 20’ (descans); 2-1, Pere López, 25’; 2-2, Noel Río (falta directa), 49’

Árbitro: Capdevila. Targetes blaves a Noel Río (2) i Pere López

VICTÒRIA DEL SEGONA CATALANA

El tercer equip sènior de Segona Catalana, per la seva banda, es va imposar per 4-3 al Palau de Plegamans en un partit molt ajustat que el Congrés va decidir amb dos gols de Jordi Joval, un de Xavi Font i un de Carles Nebot.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023