El Nacional Catalana del CP Congrés rep el Cerdanyola

L’equip vol confirmar aquest dissabte (17.25 h) les seves bones sensacions contra el club degà de l’estat

01/10/2016

Després de debutar amb un empat a la pista del Tona, un dels favorits a l’ascens a Primera Divisió espanyola (4-4), el Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou de Nacional Catalana jugarà aquest dissabte el seu primer partit a casa (17.25 h) i ho farà contra el l’històric Cerdanyola CH, club degà de l’hoquei patins estatal. Serà un dels 18 partits oficials que aquest cap de setmana jugaran els nostres equips, la majoria dels quals (onze) ho faran fora. 

Malgrat que aquesta temporada acaba de pujar a la màxima categoria catalana, a la que ha tornat, el Cerdanyola que dirigeix Albert Zanon no serà un rival gens fàcil perquè durant la pretemporada ha demostrat estar molt fort i en la primera jornada va guanyar el seu primer partit contra el Folgueroles (3-2).

Pel que fa als altres dos sèniors, el Primera Catalana, que va començar amb remuntada i victòria contra el Taradell (3-2), visita el Cassanenc, primer líder del grup A després de la seva contundent victòria a Malgrat, i el Segona Catalana rep el Palau de Plegamans, que a la jornada inicial va guanyar a l’Arenys de Mar, a l’últim dels partits que es jugaran dissabte a casa, a les 19.10.

L’equip que obrirà la jornada a casa serà el Benjamí B, a les 9.00 contra el Maristes de Sant Joan, mentre que l’Aleví A també hi jugarà en l’únic partit de diumenge, permutat amb el Caldes E. L’Aleví C obrirà aquest dissabte la jornada entre els que juguen fora i el Júnior la tancarà diumenge amb un derbi barceloní a la pista del Martinenc (19.30 h).

Aquest és el quadre de partits del cap de setmana

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023