El Fem-16, primer equip del Club Patí Congrés que entra en competició

Les noies debuten aquest dissabte (10.00 h) a la pista de l’Alpicat

15/09/2016El Fem-16, nou equip femení creat aquest any, serà aquest proper dissabte dia 17 el primer del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou en debutar en competició oficial la temporada 2016-17. L’equip format per Carla Gómez, Carla Monreal, Nerea Garrido, Clàudia de Tursi, Laia Belaustegui, Núria Ròdenas, Andrea Anguita i Sandra Brull, amb el reforç de les benjamines Ariadna Martínez i Frida Lugosi, i dirigit per Toni Ventura, debutarà a les 10.00 h a la pista de l’Alpicat Lleida.net, el primer dels seus quatre rivals del grup 4 a la primera fase. Un grup per cert molt difícil perquè també hi ha el Mataró A, actual campió de Catalunya i d’Espanya; el Bigues i Riells, que la temporada passada va jugar la fase final del Campionat de Catalunya; i el Voltregà B, un equip dels més potents.

Molts amistosos Per altra banda, molts equips del club jugaran partits amistosos aquesta setmana. El primer en fer-ho va ser aquest dijous dia 15 el sènior de Nacional Catalana, que perdre ajustadament (2-0) a la pista de l’Arenys de Munt, de Primera Divisió espanyola, mentre que divendres jugaran el Primera i el Segona Catalana a Cerdanyola. A casa es jugaran dos amistosos dissabte (Aleví A i Aleví C) i dos diumenge (Infantil A i Júnior), mentre que a fora destaca la participació de quatre equips (Iniciació B, Benjamí B, Aleví B i Infantil A) al torneig de presentació del Juneda.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023