Jordi Arboix, primer fitxatge del CP Congrés 2016-17

Té 25 anys, juga de mig i procedeix de la UE Horta

08/07/2016

Jordi Arboix, mig de 25 anys procedent de la UE Horta, ha arribat a un acord amb la nostra entitat per jugar la propera temporada a l’equip de Nacional Catalana del Club Patí Congrés. Arboix, que es va formar al col·legi Claret i també va jugar al CT Barcino i al FC Martinenc abans d’arribar l’any passat a l’Horta, es converteix així en el primer fitxatge de l’equip dirigit per August de Nòbregas per la temporada 2016-17.

L’experiència i el notable físic de Jordi Arboix, llicenciat en educació física i coordinador de la base de l’Esportiu Maristes de Sant Joan, consolidaran el primer equip del CP Congrés, que per tretzena temporada consecutiva tornarà a jugar a Primera Nacional Catalana.

“Estic molt content d’arribar a un club que em consta que està fent molt bé les coses” ha dit el nou fitxatge del Congrés, que és fill de l’ex jugador del CP Voltregà de finals dels anys 70 i principis dels 80 Adrià Arboix.

La de Jordi Arboix no serà l’única alta del CP Congrés per a la propera temporada, ja que s’està treballant en un segon fitxatge per cobrir les baixes d’Uri Palomeras, que tornarà a casa seva per jugar al CP Tordera de Primera espanyola, i Pau Mitjans, que marxarà a l’estranger per estudis.

FOTO: Adrià Arboix, amb Àngel Martínez i Toni Ventura, president i director tècnic esportiu de la secció d’hoquei del CP Congrés

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023