Pares contra Entrenadors, un clàssic que no va decebre ningú

El partit més divertit de l’any al CP Congrés va tornar a demostrar que el nostre club està molt viu

21/06/2016

En només quatre edicions ja s’ha convertit en un clàssic. El partit entre els equips de pares i el d’entrenadors del Club Patí Congrés no va decebre ningú i dilluns dia 20 de juny al vespre, amb una gran entrada a la nostra Pista Coberta Cristina Clota, va servir per tancar una brillant temporada per a la nostra entitat.

La classe i la fantasia la va posar l’equip dels pares, en el que com és habitual van jugar alguns noms il·lustres de l’hoquei patins, però els entrenadors, molt més joves i amb el doble de canvis, van acabar guanyant per 10-6 el partit en el que s’havien avançat els primers.

L’equip de tècnics i entrenadors el van formar Albert Mèlich, Fèlix Ayorinde, Oriol Palomeras, Joan Mateu, Víctor Cruz, Juanjo Gómez, David Vallverdú, Arnau Lobo, Marc Tapounet, Ian Cebrian i Oriol Moreno, la gran majoria d’ells també jugadors de diversos equips del club.

I pel de pares, molts dels quals doblaven l’edat a la majoria dels tècnics, van jugar Manel Gómez, Lluís Segarra, Miguel Plaza, Toni Ventura, Gaby Cairo, Albert Gimeno i Marc Marsiñach, amb Òscar Layunta en funcions d’entrenador i un equip de suport (aplicació d’oxígen i altres menesters) format per Carles Gallén i Xavi Perpinyà. 

Va arbitrar el partit Sergi Muñoz, que en la seva doble condició de pare i entrenador va intentar ser neutral, que no vol dir que ho aconseguís, mentre la logística va anar a càrrec del gran Manolo García. 

En els següents enllaços teniu un recull de videos del partit i una galeria fotogràfica (cliqueu a sobre).

VIDEO 1   VIDEO 2   VIDEO 3

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023