Gran èxit del sopar del club amb 270 persones

La secció d’hoquei del CP Congrés va poder celebrar una gran temporada, amb dos ascensos i sis fases finals

18/06/2016Un rècord de 270 persones van participar divendres dia 17 en l’habitual sopar de final de temporada del nostre club, que pel que fa a la secció d’hoquei va servir per celebrar els bons resultats, amb la classificació per a sis fases finals, tres de sèniors i veterans i tres de categories base, i dos ascensos, el del sènior de Segona Catalana a Primera Catalana i el dels Veterans B de la Lliga B a la Lliga A.

Durant el sopar ens van acompanyar membres de l’Associació La Sagrera Es Mou, amb la que el dia abans s’havia signat un acord solidari de col·laboració, l’Ajuntament de Barcelona, el Districte de Sant Andreu i representants veïnals de la Sagrera i també es va fer un petit homenatge a dos coordinadors que la propera temporada deixaran els seus llocs com Ferran Cussó i Oriol Palomeras.

En aquest enllaç teniu més fotos de l’acte.

FOTOS DEL SOPAR DEL CP CONGRÉS (Cliqueu aquí)

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023