La secció d’hoquei del CP Congrés va poder celebrar una gran temporada, amb dos ascensos i sis fases finals

18/06/2016Un rècord de 270 persones van participar divendres dia 17 en l’habitual sopar de final de temporada del nostre club, que pel que fa a la secció d’hoquei va servir per celebrar els bons resultats, amb la classificació per a sis fases finals, tres de sèniors i veterans i tres de categories base, i dos ascensos, el del sènior de Segona Catalana a Primera Catalana i el dels Veterans B de la Lliga B a la Lliga A.

Durant el sopar ens van acompanyar membres de l’Associació La Sagrera Es Mou, amb la que el dia abans s’havia signat un acord solidari de col·laboració, l’Ajuntament de Barcelona, el Districte de Sant Andreu i representants veïnals de la Sagrera i també es va fer un petit homenatge a dos coordinadors que la propera temporada deixaran els seus llocs com Ferran Cussó i Oriol Palomeras.

En aquest enllaç teniu més fotos de l’acte.

FOTOS DEL SOPAR DEL CP CONGRÉS (Cliqueu aquí)

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Deixa un comentari