Els dos sèniors del CP Congrés acaben la Copa de la Lliga amb derrota contra dos filials d’OK Lliga

El Noia ha guanyat al Nacional Catalana pel tercer lloc (7-6) i l’Igualada al 2a Catalana a la final (8-3)

12/06/2016

Els dos equips sèniors del Club Patí Congrés han tancat aquest diumenge la temporada amb derrota el perdre els seus respectius partits de les Finals a Quatre de la Copa de la Lliga de Nacional Catalana i Segona Catalana que s’han jugat a Sant Hipòlit de Voltregà. El Nacional Catalana ha perdut per 6-7 contra el Noia Freixenet i ha acabat quart, mentre el Segona Catalana ho ha fet per 3-8 contra l’Igualada i ha estat finalment subcampió. 

Qui ha tingut més aprop la victòria ha estat el Nacional Catalana, que ha anat sempre pel davant en el marcador contra el filial del Noia i poc després del descans ha arribat a tenir tres gols d’avantatge (4-1), però a la segona part ha defallit físicament contra un rival molt més jove i amb força jugadors amb experiència a l’OK Lliga, que li ha acabat donant la volta al resultat i ha acabat imposant-se amb un gol de l’internacional Arnau Xaus a l’últim minut. Com a curiositat, el Noia ha hagut de jugar amb la samarreta reserva del Voltregà perquè s’ha presentat a jugar amb el mateix color groc que el Congrés.

El Segona Catalana, per la seva banda, no ha tingut cap opció a la final contra un altre filial d’equip d’OK Lliga com l’Igualada, que ha estat molt superior i també ha fet valer la seva joventut per acabar guanyant clarament el Congrés, que a més ha afrontat aquesta Final a Quatre amb baixes.

Malgrat les derrotes finals, les temporades dels dos equips han estat brillants. El Nacional Catalana s’ha mantingut per dotzena temporada consecutiva a la màxima categoria de l’hoquei patins català i ha acabat quart a la Copa de la Lliga per davant dels dos primers a la fase regular, l’Alpicat i el GEiEG, i el Segona Catalana va assolir l’ascens a Primera Catalana després d’acabar primer del grup A i ha obtingut el subcampionat a la Copa de la Lliga. Felicitats a tots dos. Més no es pot demanar!

FITXA TÈCNICA NACIONAL CATALANA

CP Congrés, 6 (3 i 3): Kike Iranzo, Marc Aubets (1), Oriol Morell (2), Oriol Palomeras, Marc Calvache (1), Pau Mitjans (1), Albert Aubets (1), Martí Ferrer i Albert Mèlich (ps)
Noia Freixenet, 7 (1 i 6): Roc Carbó (2), Marc Gumà (1), Arnau Xaus (3), Arnau Ribas (1)

Gols: 1-0, Oriol Morell, 4’; 2-0, Pau Mitjans, 6’; 2-1, Arnau Xaus (p), 7’; 3-1, Marc Aubets (p), 10’ (descans);; 4-1, Albert Aubets, 30’; 4-2, Arnau Xaus, 32’; 4-3, Marc Gumà (fd), 34’; 5-3, Oriol Morell, 35’; 5-4, Roc Carbó, 41’; 5-5, Arnau Ribas, 43’; 6-5, Marc Calvache, 44’; 6-6, Roc Carbó, 45’; 6-7, Arnau Xaus, 49’

Àrbitres: Raül Burgos i Saül Baños. 12 faltes cada equip

FITXA TÈCNICA SEGONA CATALANA

CP Congrés, 3 (2 i 1): Albert Mèlich, Marc Escribà (1), Xavi Font, Jordi Joval (1), Guille Dato, Txetxu Rodríguez (1), David Mirabet i Miquel Sánchez
Igualada HC, 8 (4 i 4): Roger Madrid, Roger Bars (2), Bern Gabriel, Roger Torra (1), Eudald Castells, Jordi Méndez (4), Oriol Prat, César Vives (1) i Manel del Valle (ps)

Gols: 0-1, Méndez, 7’; 0-2, Méndez, 9’; 1-2, Joval, 9’; 1-3, Torra, 10’; 1-4, Bars, 12’; 2-4, Escribà, 19’ (descans); 2-5, Méndez, 29’; 3-5, Rodríguez, 30’; 3-6, Méndez, 31’; 3-7, Vives, 36’; 3-8, Bars, 47’

Àrbitres: Raül Burgos i Saül Baños. 15 faltes el Congrés i 10 l’Igualada

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023