El CP Congrés lluitarà pel tercer lloc a la Copa de la Lliga de Nacional Catalana

No ha pogut imitar l’equip de Segona Catalana després de perdre amb el Tona (5-8)

11/06/2016

No ha pogut ser i el primer equip del Club Patí Congrés no podrà estar aquest diumenge a la final de la Copa de la Lliga de Nacional Catalana que es juga a Sant Hipòlit de Voltregà al perdre per 5-8 la semifinal contra l’HP Tona. L’equip dirigit per August de Nòbregas, que tenia la baixa del porter Àlex López, no podrà lluitar pel títol, com si que farà el segon equip de Segona Catalana davant l’Igualada (14.30 h) i s’haurà de conformar amb jugar el partit pel tercer i quart lloc a les 11.00 h contra el Noia, que en l’altra semifinal ha perdut per faltes directes contra el Taradell després d’acabar amb empat (1-1).

Malgrat marcar l’1-0 al primer minut de joc per mitjà de Martí Ferrer, el Congrés ha anat gairebé tot el partit a remolc del seu rival, que en el 9 ha empatat per mitjà de Pol Parareda i en el 14 s’ha posat per davant amb el primer dels cinc gols que ha assolit Carles Rodríguez, tot un malson per la defensa de l’equip groc-i-negre.

A la represa, el mateix Rodríguez y Xavier Oliva han posat el partit molt costa amunt pel Congrés (1-4) i, malgrat que Oriol Palomeras ha convertit amb encert una falta directa per a reduir diferències, no n’hi ha hagut prou per a doblegar a un Tona molt efectiu en atac. En una fase desesencert defensiu, David Montero ha fet el 2-5 a 7 minuts del final, Marc Calvache ha tornat a donar una mica d’esperança al Congrés un després, però Carles Rodríguez ha sentenciat amb dos gols seguits que han posat el 3-7 a quatre del final.

Ni els dos gols de Calvache, el segon de penal a 1’28” del final, han servit per donar emoció al partit, doncs el Tona ha gestionat bé els últims moments i Carles Rodríguez encara ha marcat el seu cinquè gol particular i el vuitè del seu equip quan només quedaven set segons. 

FITXA TÈCNICA

CP Congrés, 5 (1 i 4): Kike Iranzo, Marc Aubets, Oriol Morell, Oriol Palomeras (1), Marc Calvache (3, 1p), Pau Mitjans, Albert Aubets, Martí Ferrer (1) i Albert Mèlich (ps)
HP Tona, 8 (2 i 6): Àlex Martínez, Xavier Oliva (1), David Montero (1), Oscar Corominas, Carles Rodríguez (5), Guillem Molist, Pol Parareda (1), Oriol Xandre, Pau Xandre i Aniol Oriol (ps)

Gols: 1-0 Martí Ferrer, 1’; 1-1 Pol Parareda, 9’; 1-2 Carles Rodríguez, 14’ (descans);  1-3 Carles Rodríguez, 35’; 1-4 Xavier Oliva, 37’; 2-4 Oriol Palomeras (fd), 42’; 2-5 David Montero, 43’;  3-5 Marc Calvache, 44’; 3-6 Carles Rodríguez, 46’; 3-7 Carles Rodríguez, 46’; 4-7 Marc Calvache, 47’; 5-7 Marc Calvache (penal), 49’; 5-8 Carles Rodríguez, 50’

Àrbitres: Ivan González i Miquel Lapedriza. 6 faltes el Congrés i 12 el Tona

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023