El CP Congrés jugarà la final de la Copa de la Lliga de Segona Catalana

L’equip de Dani Setién s’ha imposat per 5-4 el Lleida Llista i aquest diumenge lluitarà pel títol contra l’Igualada (14.30h)

11/06/2016

El segon equip sènior del Club Patí Congrés jugarà aquest diumenge a Sant Hipòlit de Voltregà la final de la Copa de la Lliga de Segona Catalana després de guanyar per 5-4 al ICG Lleida Llista a les semifinals. El seu rival a la final serà l’Igualada HC, que a l’altra semifinal s’ha imposat a l’Andorra HC per 8-2. 

Com es preveia, el Lleida, primer classificat del grup D i que només havia perdut un partit en tota la Lliga, ha estar un dur rival per als homes de Dani Setién, que afrontaven el partit amb les baixes per lesió de David Mirabet i Bernat Montseny, més la de Yeray Cebrián per la mort de la seva àvia. 

A la primera part, el partit ha estat molt viu i s’han viscut moltes alternatives en el marcador. El Congrés s’ha avançat dues vegades (1-0 i 2-1), el Lleida ha remuntat, però l’equip groc-i-negre ha tornat a donar la volta amb un gol de Guille Dato i un altre de Marc Escribà, que n’ha fet tres a la primera part. 

Després del descans el Congrés ha notat l’esforç de la primera part i això ho ha aprofitat el Lleida per a tornar a empatar als vuit minuts de joc. Però quan el partit semblava que s’hauria de decidir a la prórroga ha arribat el 5-4 de Xavi Font a 1’23” del final que li ha donat una treballadíssima victòria al Congrés. 

Aquest mateix dissabte, a les 18.45h, el Nacional Catalana del CP Congrés pot arrodonir la festa siguanya el Tona i es classifica per la final de la seva categoria

FITXA TÈCNICA

CP Congrés, 5 (4 i 1): Albert Mèlich, Marc Escribà (3), Xavi Font (1), Jordi Jovel, Guille Dato (1), Txetxu Rodríguez i Miquel Sánchez
Lleida Llista ICG, 4 (3 i 1): Carles Fillat, Roc Llisa (2), Iñaki Ferreira, Andreu Francino (1), Desi Mataix (1), Aleix Montané i Albert Mola

Gols: 1-0, Escribà, 7’; 1-1, Llisa, 8’; 2-1, Escribà, 18’; 2-2, Llisa, 19’; 2-3, Francino, 20’; 3-3, Dato, 22’; 4-3, Escribà, 24’ (descans); 4-4, Mataix, 33’; 5-4, Font, 49’

Àrbitres: Antonio Hervàs i Carles Torné. 2 faltes el Congrés i 9 el Lleida

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023