Remat final de la temporada per als dos sèniors del Club Patí Congrés

Aquest cap de setmana juguen les Finals a Quatre de la Copa de la Lliga de Nacional Catalana i Segona Catalana a Sant Hipòlit de Voltregà

09/06/2016

Els dos equips sèniors del Club Patí Congrés, el de Nacional Catalana i el de Segona Catalana, lluitaran aquest cap de setmana per guanyar la Copa de la Lliga de les seves respectives categories en les Finals a Quatre que dissabte i diumenge es jugaran a Sant Hipòlit de Voltregà com a tancament d’una brillant temporada.

Després d’acabar setè a la fase regular i guanyar al GEiEG, segon classificat, a l’eliminatòria prèvia que es va jugar diumenge passat a Sant Sadurní d’Anoia, l’equip de Nacional Catalana del CP Congrés s’enfrontarà a les semifinals de dissabte (18.45h) al Tona, que va ser tercer i es va desfer prèviament del Capellades. Si hem de fer cas de la classificació, aquesta diu que el favorit és el Tona, però si ens fixem en els resultats entre els dos equips a la lliga veurem que ja no ho és tant, doncs a la primera volta el Congrés va empatar a la pista osonenca (3-3) i a la tornada es va imposar per 4-3 a la Cristina Clota.

La semifinal sembla doncs molt oberta, ja que a un partit està demostrat que el Congrés pot guanyar a qualsevol equip, i els homes d’August de Nòbregas arriben amb la moral alta després d’haver eliminat al GEiEG i disposats a tot. I tot implica aspirar al màxim, que és guanyar també la final, que diumenge a les 18.30h l’enfrontaria al vencedor de l’altra semifinal, que jugaran el Noia i el Taradell.

El mateix cas es pot aplicar a l’equip de Segona Catalana, que dissabte a les 11.45h jugarà la semifinal contra el Lleida Llista a la recerca d’un lloc a la final que jugaria diumenge a les 14.30h contra el guanyador de l’Igualada-Andorra. Assolit l’objectiu de l’ascens a Primera Catalana després d’acabar primer del grup A, guanyar la Copa de la Lliga seria la cirereta per l’equip dirigit per Dani Setién, que a les semifinals s’enfrontarà al primer classificat del grup D, el Lleida, que només ha perdut un partit en tota la temporada.

En cas de no assolir la classificació per les seves respectives finals, tots dos equips haurien de jugar diumenge els partits per el tercer i quart lloc: el de Segona Catalana a les 10.15h i el de Nacional Catalana a les 11.00h. Les dues pistes del CP Voltregà acolliran simultàniament durant el cap de setmana tres Finals a Quatre, les de Nacional Catalana, Primera Catalana i Segona Catalana masculina, i els partits finals de la Copa de la Lliga femenina.

En aquest enllaç teniu els horaris dels partits

HORARIS (Cliqueu aquí)

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023