Els Veterans B, a un partit de l’ascens a la Lliga Catalana A

Cinc victòries i tres derrotes, balanç dels partits dels equips del CP Congrés aquesta setmana

29/05/2016

Cinc victòries i tres derrotes en els vuit partits oficials amb resultat ha estat el balanç dels equips del CP Congrés aquesta setmana. La millor notícia va venir de part dels Veterans B, que dimecres van guanyar a La Garriga per 1-3 i van donar un pas de gegant cap a l’ascens a la Lliga Catalana A, que assoliran aquest dimarts si guanyen a la pista del Valldoreix en l’últim partit de la temporada. L’Iniciació A, per la seva banda, no va poder remuntar el partit de tornada de la segona i última eliminatòria de la Copa TBCN de la categoria i no podrà ser a la Trobada Final.

Aquests són tots els resultats:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023