Cap de setmana tranquil amb només vuit partits pels equips del CP Congrés

Els dos veterans van arrencar dimecres amb victòries importants

28/05/2016

Després de la intensa activitat del darrer cap de setmana amb el Trofeu Barrufets i el Firem-nos, i a l’espera de la Copa de la Lliga dels nostres dos equips sèniors i la fase final del Campionat Territorial de Barcelona que jugarà el Prebenjamí A, aquesta ha estat una setmana tranquil·la per al Club Patí Congrés. Malgrat tot, la competició encara no ha acabat per a alguns equips i aquest cap de setmana hi haurà vuit partits, set dissabte (tres a casa i quatre fora) i un diumenge.

Dels vuit partits, el més transcendent serà l’últim, el de tornada de la segona eliminatòria de la Copa Territorial de Barcelona que diumenge jugarà el Prebenjamí d’Iniciació a Sant Feliu de Codines, on intentarà remuntar el 2-3 de l’anada per classificar-se per la Trobada Final de la categoria. Els altres set seran tots dissabte, sis de competició i un amistós de la nostra Escola contra el petits del CH Prat. A casa jugarà l’Escola i el Prebenjamí B i el Benjamí B a la 3a fase de la Copa TBCN i a fora ho faran l’Infantil A i B i el Juvenil A a la del Campionat de Catalunya.

Els que ja han jugat aquesta setmana són els dos veterans. Tots dos ho van fer dimecres i van guanyar, els A a casa al Montbui (5-3) i els B a La Garriga (1-3), resultat que el col·loca a una única victòria de l’ascens a la Lliga A a manca d’un únic partit.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023