Les futures estrelles de l’hoquei patins donen vida al Trofeu Barrufets

Un centenar de nens i nenes de les escoles d’iniciació de set clubs de Barcelona i rodalies participen amb èxit al torneig organitzat pel CP Congrés

22/05/2016

Un centenar de nens i nenes de les escoles d’iniciació de set clubs de Barcelona i rodalies (UE Horta, CH Claret, FC Martinenc, JMJ, CE Laietà, CH Santa Perpètua i CP Congrés), van participar dissabte 21 de maig a la 13a edició del Trofeu Barrufets, organitzat pel nostre club.

Durant el torneig, que no va tenir caire competitiu, es van jugar un total de 27 partits a la nostra Pista Coberta Cristina Clota (dividida en tres camps de joc) entre equips formats per jugadors dels anys 2009, 2010, 2011 i 2012. Membres de la junta directiva, delegats, monitors, entrenadors i jugadors d’altres categories del nostre club van col·laborar en l’organització, i paral·lelament, a l’esplanada del pati de l’Escola Pegaso, es van organitzar activitats de lleure pels moments d’espera, es va muntar un bar i es van recollir aliments per l’associació solidària La Sagrera Es Mou.

En aquest enllaç podeu trobar un recull de fotos de la jornada lúdico-esportiva, que va tornar a mostrar la capacitat organitzativa del nostre club i el potencial d’un esport tan plàstic com l’hoquei patins.

ALBUM DE FOTOS (CLIQUEU)

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023