Els dos sèniors del CP Congrés acaben amb victòria

El Nacional Catalana guanya a Roda (3-4) i jugarà la Copa de la Lliga i el Segona Catalana ho fa a La Salle Bonanova (4-6) i, després de pujar, lluitarà pel títol de la categoria

21/05/2016

El Club Patí Congrés va tancar aquest dissabte la Lliga de Primera Nacional Catalana amb una ajustada victòria a la pista del Club Patí Roda (3-4) que li va donar la setena plaça final i la classificació per la Copa de la Lliga, a la primera eliminatòria de la qual el proper 5 de juny s’enfrontarà al GEiEG, segon classificat darrere l’Alpicat, que va pujar a Primera Divisió espanyola.

Malgrat les importants baixes d’Albert Aubets, Martí Ferrer i Marc Calvache, l’equip dirigit per August de Nòbregas va jugar un partit molt seriós i a la segona part va remuntar el 3-2 advers que el marcador senyalava al descans. Al primer temps havia estat el Roda el que havia remuntat el gol inicial que amb el que Uri Morell havia avançat al Congrés al minut 3 per mitjà de Guillem Feixas i Natan Rivero i, malgrat que Yeray Cebrian va fer el 2-2 al minut 17 després d’una passada d’Uri Palomeras, Aleix Rovira va establir el 3-2 a quatre del descans.

Al començament de la segona part el Roda va tenir dues clares ocasions per augmentar el seu avantatge, amb una bola al pal i una falta directa aturada per Àlex López, però va ser el Congrés el que va marcar el 3-3 per mitjà de Morell als 10 minuts de joc i Yeray Cebrian va donar la victòria al Congrés a 7 del final.

Am la setena plaça final, el CP Congrés seguirà una temporada més a la màxima categoria de l’hoquei patins català i ara jugarà contra el Taradell, segon classificat, la primera eliminatòria de la Copa de la Lliga.

Fitxa tècnica

CP Roda, 3 (3 i 0): Màrius Masramon, Daniel Alonso, Natan Rivero (1), Albert Molet, Guerau Viñas, Aleix Rovira (1), Guillem Feixas (1) i Marc Medrano (ps)

CP Congrés, 4 (2 i 2): Àlex López, Marc Aubets, Oriol Palomeras, Pau Mitjans, Yeray Cebrian (2), Oriol Morell (2) i Kike Iranzo (ps)

Gols: 0-1, Morell, 3’; 1-1, Feixas, 5’; 2-1, Rivero, 11’; 2-2, Cebrian, 17’; 3-2, Rovira, 21’ (descanso); 3-3, Morell, 35’; 3-4, Cebrian, 43’

Àrbitre: Escobar. 9 faltes cada equip

EL SEGONA CATALANA ACABA LÍDER DEL GRUP A

El sènior de Segona Catalana, per la seva banda, va guanyar divendres a la pista de La Salle Bonanova (4-6) el seu últim partit i, després d’assegurar l’ascens a Primera Catalana, va obtenir el liderat final del grup A. El primer lloc va portar afegida la classificació per la Copa de la Lliga de la Categoria, que jugarà el 12 de juny amb els altres tres campions de grup per a lluitar per al títol de la categoria. El seu rival a les semifinals serà el primer del grup D, que ha estat el Lleida Llista.

Per altra banda, el Prebenjamí d’Iniciació A va perdre a casa contra el Sant Feliu (2-3) el partit d’anada de la segona eliminatòria de classificació per a la Trobada Final de la Copa Territorial de Barcelona de la categoria i haurà de remuntar a la tornada. Aquests van ser els resultats dels partits oficials del dissabte 21 de maig:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023