Un cap de setmana amb molts fronts oberts

Frenètica activitat del Club Patí Congrés amb el Trofeu Barrufets, 10 partits oficials, un amistós femení i el Firem-nos

20/05/2016En la nostra línia d’activitat frenètica, aquest cap de setmana el Club Patí Congrés tindrà molts fronts oberts en l’ambit esportiu i social amb l’organització del Trofeu Barrufets, la participació en la festa solidària Firem-nos, els 10 partits de competició oficial que el nostres equips jugaran entre divendres i dissabte i l’amistós femení que el nostre futur Fem16 jugarà contra el CP Manresa.

Cronològicament, aquest divendres hi haurà els dos primers partits oficials, els que jugaran el Segona Catalana i els Veterans B amb transcendència en els seus resultats. El Segona Catalana, que després d’assegurar l’ascens a Primera Catalana és líder del grup A amb un punt d’avantatge sobre el Ripollet, buscarà la victòria a la pista de La Salle Bonanova (20.30h) per assegurar el primer lloc i poder jugar la Copa de la Lliga de la categoria juntament amb els altres campions de grup. I els Veterans B intentaran fer el mateix en la seva visita a La Garriga (22.30h) per a mantenir la posició d’ascens a la Lliga Catalana A que ara ocupen

Dissabte l’activitat serà total. Pel matí, la nostra entitat organitzarà el Trofeu Barrufets amb la participació de un centenar de nens de 4 a 7 anys amb sis clubs convidats (UE Horta, FC Martinenc, CH Claret, Jesús Maria i Josep, CE Laietà i CH Santa Perpètua), i per la tarda hi haurà vuit partits oficials més. Quatre es jugaran a casa, entre els que destaca el d’anada de la 2a eliminatòria per jugar la Copa TBCN que l’Iniciació A disputarà contra el Sant Feliu A (14.30h) abans del Prebenjamí B-Igualada B (15.30h), Benjamí B-Piera (16.30h) i Benjamí C-Jesuïtes Sarrià (17.30h).

Els altres quatre partits seran a fora. Tres d’ells de la 3a fase del Campionat de Catalunya (Mollet A-Infantil B, 16.30h; Manlleu D-Juvenil A, 17.00h; i Sentmenat A-Infantil A, 18.15h) i l’últim el del nostre Nacional Catalana, que tancarà el campionat a la pista del Roda (19.15h) a la recerca d’una victòria que com a mínim li asseguri la setena plaça que ara ocupa amb opcions de recuperar la sisena si el Sant Just no guanya.

I la cirereta serà diumenge amb el partit amistós que el nostre futur equip Fem16 jugarà a casa contra el CP Manresa (12.30h) i la participació del club amb un taller de patinatge a la festa solidària Firem-nos, que l’associació La Sagrera Es Mou organitza a la plaça Jardins d’Elx (11.00 a 14.00h) conjuntament amb els claustres de professors i les Associacions de Pares i Mares de les escoles Turó Blau, L’Estel, El Sagrer, La Pegaso i Congrés-Indians.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023