Aquest cap de setmana, doble participació del CP Congrés al Trofeu Barrufets i al Firem-nos

Dissabte 21 el nostre club organitzarà un trofeu d’hoquei per als més menuts i diumenge 22 un taller de patinatge a la festa de la solidaritat del barri de la Sagrera

16/05/2016

Aquest proper cap de setmana, el Club Patí Congrés participarà a dos esdeveniments esportius i socials relacionats amb els més petits. D’una banda, dissabte dia 21 organitzarà una nova edició del Trofeu Barrufets d’hoquei patins, que reunirà a un centenar de nens i nenes de 4 a 7 anys de sis clubs de Barcelona i rodalies, mentre que diumenge dia 22 participarà amb un taller propi de patinatge en el Firem-nos, la festa de la solidaritat i de la col·laboració entre les escoles públiques i els veïns i veïnes de la Sagrera.

El Trofeu Barrufets tindrà lloc dissabte dia 21 pel matí a la nostra Pista Coberta Cristina Clota de l’Escola Pegaso, que es dividirà en tres espais per a encabir fins a 27 partits entre les 9.00 i les 13.15 hores. Diversos equips de l’escola d’hoquei del CP Congrés i de sis clubs convidats (UE Horta, CH Claret, FC Martinenc, Jesús Maria i Josep, CE Laietà i CH Santa Perpètua) s’enfrontaran en mini-partits de dues parts de 10 minuts, mentre paral·lelament s’organitzaran activitats per a tots com un xutòmetre i funcionarà un bar durant tot el matí.

El Trofeu Barrufets, que no té caire competitiu i pretén ser un punt de trobada i una festa per als nens i nenes que s’inicien en l’hoquei patins, acabarà a les 13.15 h amb el lliurament de trofeus i obsequis per a tots els participants.

Per altra banda, diumenge dia 22 el CP Congrés participarà al Firem-nos, la festa de la solidaritat i de la col·laboració entre les escoles públiques i els veïns i veïnes de la Sagrera, organitzada per  l’associació La Sagrera es Mou i els claustres de professors i les Associacions de Pares i Mares de les escoles Turó Blau, L’Estel, El Sagrer, La Pegaso i Congrés-Indians.

El Firem-nos se celebrarà entre les 11.00 i les 14.00 hores a la plaça Jardins d’Elx confluència amb el carrer Garcilaso i constarà de diverses parades en les que s’oferiran obres d’artesania elaborades pels alumnes de les escoles en col·laboració amb els mestres, així com objectes aportats per les famílies de les AMPAs i La Sagrera es Mou.

L’aportació del CP Congrés consistirà en un taller de patinatge dirigit per monitors i entrenadors de la nostra entitat adreçat a tots els infants que vulguin provar-ho. Per cada nen o nena que es posi uns patins el CP Congrés col·laborarà amb un euro al Firem-nos. Durant la matinal hi haurà també una tabalada de les escoles (11.00 h), actuacions de dansa i música a càrrec de diversos grups del barri i a les 13.25 h es clourà amb una rua amb la participació de El Pegàs i Tabals, El Gegantó i cap-grossos, Drac Blau i Timbals i El Fumet i Tabals.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023