El CP Congrés de Nacional Catalana perd l’últim partit a casa contra l’Alpicat (3-5)

L’equip lleidatà, líder de la categoria, es jugava l’ascens a Primera espanyola

15/05/2016

El Club Patí Congrés ha perdut aquest dissabte per 3-5 contra l’Hoquei Club Alpicat, líder de la lliga de Primera Nacional Catalana i gran candidat a l’ascens a Primera espanyola, en partit de la penúltima jornada del campionat. Amb la derrota, el Congrés, que va jugar un gran partit, va baixar a la setena plaça de la classificació ja que el Sant Just va guanyar a la pista del Capellades (1-3) i el va passar.

L’Alpicat, que s’hi jugava molt perquè havia perdut provisionalment el liderat després de la victòria de divendres del GEiEG sobre el Tona (4-3), va anar sempre per davant en el marcador. Es va avançar amb un gol de Martí Dalmases i malgrat que Uri Palomeras va empatar en un xut llunyà, Joan Ramon Serret va fer el 1-2. Una bola desviada per Palomeras davant del porter va significar el 2-2 i al minut 14 Miquel Serret va marcar el 2-3 amb el que es va arribar al descans, Només començar la segona part Joan Ramon Serret va fer el 2-4, Pau Mitjans, en una bona jugada de bloqueig i continuació, va reduir diferències al minut 4, però a vuit minuts del final Joan Ramon Serret va fer el definitiu 3-5. El marcador ja no es va moure malgrat que a 3’20” del final Yeray Cebrian va veure una targeta blava i la corresponent falta directa la va aturar Àlex López.

En l’última jornada del campionat el Congrés visitarà dissabte dia 21 la pista del Roda (19.15 h), penúltim classificat i que fa jornades que va baixar matemàticament a Primera Catalana.

Fitxa tècnica

CP Congrés, 3 (2 i 1): Àlex López, Marc Aubets, Albert Aubets, Oriol Palomeras (2), Pau Mitjans (1), Martí Ferrer, Yeray Cebrián, Oriol Morell, Marc Calvache i Kike Iranzo (ps)

HC Alpicat, 5 (3 i 2): Juan José Ariza, Martí Gramona, Javier Ariza, Miquel Serret (1), Daniel González, Martí Dalmases (1), Joan Ramon Serret (3), Mats Zilken, Víctor Rubio i Ricard Casals (ps)

Gols: 0-1, Dalmases, 2′; 1-1 Palomeras, 12′; 1-2, J.R. Serret, 12′; 2-2 Palomeras, 13′; 2-3, M. Serret, 14′ (descans); 2-4, J.R. Serret, 29′; 3-4 Mitjans, 29′; 3-5, J.R. Serret, 42’Àrbitre: David Calonge. Targeta blava a Yeray

ALTRES RESULTATS

Pel que fa a la resta de la jornada, cal destacar les victòries dels dos Veterans entre setmana, a casa contra el Manlleu l’equip A i a la pista del Ripollet A el B, i l’empat de l’Iniciació A contra el Caldes B que el classifica per la segona eliminatòria de la Copa Territorial de Barcelona contra el Sant Feliu A a la recerca de la Trobada Final de la categoria. Aquesta és la graella de resultats

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023