El primer equip del CP Congrés intentarà guanyar per mantenir la sisena plaça de Nacional Catalana

14/05/2016

El primer equip sènior del Club Patí Congrés rebrà aquest dissabte a la Pista Coberta Cristina Clota (17.00 h) a l’Alpicat, un equip que lluita per pujar a Primera Divisió espanyola, en un decisiu partit de la penúltima jornada de Primera Nacional Catalana en el que els jugadors dirigits per August de Nòbregas intentaran mantenir la seva sisena plaça i l’equip lleidatà recuperar el liderat que provisionalment ocupa el GEiEG després de guanyar aquest divendres al Tona (4-3).

El partit tancarà una setmana de tretze partits per als nostres equips que va començar dimecres amb les victòries dels Veterans A sobre el Manlleu (4-2) a la Lliga A i l’Aleví B a la pista de la Salle Bonanova (0-9) a la Copa Federació i va seguir divendres amb l’empat de l’Aleví C a la pista dels Maristes de Sant Joan (6-6) en aquesta mateixa competició i la victòria dels Veterans B a la pista del Ripollet A (1-4) que els torna a posar amb opcions d’ascens directe.

Aquest dissabte els nostres equips jugaran nou partits més, sis a casa i tres fora, i entre ells destaca el de tornada de la primera eliminatòria classificatòria per la Copa Barcelona que l’Iniciació A jugarà contra el Caldes B amb resultat favorable a l’anada per 1-2.Aquesta és la graella de partits:

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Deixa un comentari