Bon punt del Nacional Catalana a Taradell i nova victòria del Segona Catalana

Gran actuació dels dos equips sèniors del Club Patí Congrés

08/05/2016

El Club Patí Congrés va arrencar dissabte un valuós empat en la seva visita al Club Patí Taradell (3-3) en partit de la 28a jornada de Primera Nacional Catalana que li va permetre mantenir provisionalment la sisena plaça a la classificació.

L’equip dirigit per August de Nòbregas va tornar a demostrar, malgrat les baixes de Marc Calvache i Oriol Palomeras, que ha arribat en un gran estat de forma a aquest final de temporada plantant cara al quart classificat de la categoria.

El partit va ser molt emocionant i al Congrés se li va posar de cara aviat, ja que Albert Aubets va marcar el 0-1 al minut 4 i el mateix jugador groc-i-negre va fer el 0-2 en el 15. No va ser fins que faltaven dos minuts pel descans que va reduir distàncies el Taradell gràcies a un rigorós penal convertit per Marc Soler. A la represa, però, l’equip local li va donar la volta al marcador amb dos gols consecutius de Marc Soler (minuts 34 i 35), però Uri Morell va assolir l’empat de falta en el 42.

L’empat permet al Congrés mantenir la sisena plaça a igualtat de punts amb el Sant Just a l’espera del resultat del Noia, que és a dos punts del nostre equip i aquest diumenge per la tarda rep a Sant Sadurní al Folgueroles. A la propera jornada, penúltima del campionat, el Congrés rebrà dissabte dia 14 a casa a l’Alpicat, líder de la categoria amb dos punts d’avantatge sobre el GEiEG.

Fitxa tècnica

CP Taradell, 3 (1 i 2): Albert Dalmau, Albert Benito, Eduard Genís, Marçal Casadevall, Marc Soler (3), Dylan Sordahl, Eloi Mas i Víctor Martín-Romo
CP Congrés, 3 (2 i 1): Àlex López, Marc Aubets, Albert Aubets (2), Marc Escribà, Pau Mitjans, Martí Ferrer, Oriol Morell (1) i Kike Iranzo

Gols: 0-1, Albert Aubets, 4’; 0-2, Albert Aubets, 15’; 1-2, Marc Soler (p), 23’ (descans); 2-2, Marc Soler, 34’; 3-2, Marc Soler, 35’; 3-3, Uri Morell (fd), 42’
Àrbitre: Godia. Targetes blaves a Casadevall i Albert Aubets. Vuit faltes cada equip

NOVA VICTÒRIA DEL SEGONA CATALANA

Pel que fa al Segona Catalana, que la jornada anterior va certificar matemàticament l’ascens a Primera Catalana, va guanyar amb solvència a la pista del Vilassar (4-7) i va mantenir el liderat amb un punt d’avantatge sobre el Ripollet, segon classificat. L’equip dirigit per Dani Setién, que no perd un partit des del 14 de novembre de 2015, descansarà la propera jornada (igual que el Ripollet) i tancarà la lliga el 21 de maig a la pista de La Salle Bonanova, on intentarà guanyar per acabar com a líder.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023