Un altre cap de setmana molt intens per als equips del Club Patí Congrés

Campionat Territorial de Barcelona Benjamí a Cerdanyola i 12 partits, sis a casa i sis a fora

06/05/2016

Aquest dissabte vindrà farcit d’activitat per als nostres equips i a la marea groga se li girarà feina. La cita més important la tindrà el Benjamí A a la fase final del Campionat Territorial de Barcelona que es fa al Pavelló Municipal de Can Xarau de Cerdanyola, on jugarà dos partits contra l’Igualada A (14.25h) i el Cerdanyola A (18.45h) a la recerca de la classificació pel dia següent. Però altres dotze equips del club també tenen partits aquest dissabte, sis a casa i sis a fora.

Entre els que juguen a casa destaquen els tres que jugaven en grups de preferent i no van accedir a les finals (Infantil A i B i Juvenil A), que comencen la tercera fase. El dos sèniors juguen fora. El Nacional, a la sempre difícil pista del Taradell, quart classificat, on intentarà donar la sorpresa per a mantenir el sisè lloc. I el Segona Catalana, una vegada materialitzat l’ascens matemàtic, no es vol relaxar a la del Vilassar per a intentar acabar líder del grup A. També juga fora l’Iniciació A, que afronta a Caldes el partit d’anada de la primera eliminatòria per classificar-se per la Trobada Final de la Copa Territorial de Barcelona.Aquí teniu la graella de partits. Els Veterans B ja van jugar i guanyar al Les Franqueses dimecres (8-3) i els Veterans A van ajornar finalment el seu partit a Malgrat.

I en aquest enllaç, els horaris del Campionat Territorial de Barcelona Benjamí a Cerdanyola

HORARIS CAMPIONAT TERRITORIAL DE BARCELONA BENJAMÍ

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023