EL CP CONGRÉS ACULL AQUEST DISSABTE DIA 6 DE JUNY LA VI COPA FEDERACIÓ INFANTIL I JÚNIOR

No podem engegar la nova pàgina web de la millor manera, ja que el dissabte 6 de juny la Pista Coberta Cristina Clota del Club Patí Congrés acollirà la sisena edició de la fase final de la Copa Federació d’hoquei patins en les categories Infantil i Júnior amb la participació de quatre equips en cada una, entre ells dos del nostre club (l’Infantil B i el Júnior), que es jugaran el títol en un format de Final a Quatre, amb les semifinals pel matí i els partits pel tercer lloc i les finals per la tarda.

En categoria Júnior, el CP Congrés, que va golejar el Noia B en la última eliminatòria d’accés (12-3 a la Cristina Clota i 6-9 a Sant Sadurní d’Anoia), jugarà la primera semifinal contra el GEiEG, (10.15 h), amb el que ja va coincidir a la fase de grups i que va quedar primer. En cas de guanyar, s’enfrontaria en la final (18.45 h) al vencedor de l’altra semifinal entre el CP Vilanova i el Lleida Llista Blava (12.45 h).

En categoría Infantil, el CP Congrés B, que arriba invicte a la fase final i en l’última eliminatòria es va imposar l’HC Sentmenat A (1-3 a fora i 4-2 a casa), jugarà la segona semifinal contra el CP Manlleu B (11.30 h), i si guanya s’enfrontaria en la final (17.30 h) al vencedor del duel entre el CP Vic C i el CE Cornellà (9.00 h).

Degut a la coincidència de la competició amb la final de la Champions League de futbol entre el FC Barcelona i el Juventus, l’organització instal·larà una pantalla gegant a la pista perquè quan acabi el lliurament de trofeus, passades les vuit del vespre, tothom que ho vulgui es pugui quedar a veure el partit.

Tres categories més en fases finals

La Fase Final de la Copa Federació Júnior i Infantil no serà la única amb participació del nostre club, ja que en la de categories Juvenil i Aleví, que se celebrarà el 13 de juny a Amposta, també hi tindrà dos equips. En Juvenils el CP Congrés s’enfrontarà en una semifinal al CPH Olot i en l’altra ho faran el CP Sant Ramon l l’HC Sentmenat. I en Alevins, el CP Congrés A jugarà contra el CH Palafrugell A i l’altra semifinal enfrontarà el CN Reus Ploms A i el Sant Josep de Sant Sadurní B.I el mateix 13 de juny, el Prebenjamí A també jugarà la fase final de la Copa Territorial de Barcelona de la seva categoria al pavelló del FC Martinenc. El seu rival a les semifinals serà el Bigues i Riells A, mentre que a l’altra s’enfrontaran el CP Monjos i el CH Castellet.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023