La marea groga del CP Congrés es desplaça a Cerdanyola amb el Benjamí A

Aquest cap de setmana es juga la fase final del Campionat Territorial de Barcelona

05/05/2016

Després de mobilitzar-se amb l’Aleví A al Campionat de Catalunya de Cambrils, on va acabar sisè, aquest proper cap de setmana la marea groga del Club Patí Congrés ho tornarà a fer per a donar suport al Benjamí A, que jugarà la fase final del Campionat Territorial de Barcelona al Pavelló Municipal de Can Xarau de Cerdanyola. Dissabte dia 7 l’equip que dirigeix l’Oriol Palomeras jugarà dos partits, a les 14.25 h contra l’Igualada A i a les 18.45 h contra el Cerdanyola A, dos rivals molt forts. Si fos primer d’aquest grup de tres, diumenge dia 8 jugaria els creuaments del 1r al 4t lloc, si fos segon ho faria pel 5è al 8è i si fos tercer ja no tornaria a l’endemà.

El Campionat Territorial de Barcelona Benjamí és el segon aquesta temporada després del Campionat de Catalunya Aleví en el que el Club Patí Congrés hi té representació a la seva fase final. El Campionat Territorial de Barcelona que el 4 i 5 de juny es jugarà a Sant Hipòlit de Voltregà serà el tercer i el Prebenjamí d’Iniciació A també té opcions d’arribar a la fase final de la Copa Barcelona, però ha de superar dues eliminatòries, la primera de les quals arrenca precisament aquest cap de setmana.

En aquest enllaç teniu un video en el que els jugadors de l’equip (Mikel, Ferran, Gabriel, Pau, Gaby, Jordi, Ignasi i Sergi) fan una crida a la afició que tant color dona a la graderia en tots els campionats.

CRIDA DEL BENJAMÍ A

I aquí el programa horari

HORARIS CERDANYOLA

Som-hi, que Cerdanyola és aquí mateix i el Benjamí A us espera!

1, 2, 3… Congrés #lanostraforça

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023