El Segona Catalana de CP Congrés puja de categoria i el Nacional Catalana és sisè

La victòria sobre el Prat i la derrota del Palau de Plegamans a Castellar li dóna l’ascens matemàtic als de Dani Setién a manca de tres jornades

01/05/2016

L’equip sènior de Segona Catalana del Club Patí Congrés va assolir aquest dissabte al vespre el desitjat ascens matemàtic a Primera Catalana al combinar una patida victòria sobre el CH Prat (4-3) amb la derrota del Palau de Plegamans, tercer classificat, a la pista del Castellar (3-2).

Amb la victòria sobre el Prat, el Congrés va mantenir el liderat del grup 2 amb 68 punts en 26 partits -un més que el Ripollet, segon- que en principi el deixava a les portes de l’ascens que assoleixen els dos primers a manca de tres jornades i només dos encontres per jugar, però la posterior derrota del Palau de Plegamans a Castellar va avançar els esdeveniments. El Palau es va quedar amb 58 punts en 25 partits i encara que guanyi els tres partits que li queden i el Congrés perdés els dos que encara ha de jugar no podria superar els seus 68. 

D’aquesta manera, l’equip dirigit per Dani Setién i format per Albert Mèlich, Txetxu Rodríguez, Xavi Font, Jordi Joval, Guille Dato, Yeray Cebrián, Marc Escribà, Miki Sánchez, David Mirabet i Bernat Montseny ja ha assolit l’objectiu que perseguia faci el que faci la propera jornada a la pista del Vilassar i en l’última a la de La Salle Bonanova, ja que en la penúltima ha de descansar.

EL NACIONAL CATALANA GUANYA EL NOIA (5-4) I ÉS SISÈ

La bona notícia del Segona Catalana va anar precedida per la victòria del sènior de Nacional Catalana sobre el Noia (5-4), que coloca el nostre equip en la sisena plaça a manca de tres partits. El Congrés, que va començar molt bé amb un 3-0 en els primers 12 minuts, suma ara 39 punts, un més que el Noia i dos més que el Sant Just, que el segueixen a la classificació. Amb la victòria el Congrés també va certificar matemàticament la seva classificació per jugar la Copa de la Lliga -ho faran els vuit primers- i els resultats que faci a la pista del Taradell, quart classificat, a casa contra el líder Alpicat i en la visita a Roda, que va segon per la cua, determinaran la posició final.

Fitxa tècnica

CP Congrés, 5 (3 i 2): Àlex López, Marc Aubets (1), Albert Aubets (2), Oriol Palomeras, Pau Mitjans (1), Martí Ferrer (1), Oriol Morell i Bernat Montseny (ps)
CE Noia, 4 (2 I 2): Miquel Quintana, Roc Carbó, Arnau Ribas (2), Jesús Solà, Carles Martínez, Arnau López, Ferran March, Marc Gumà (2) i Pau Romagosa (ps)
Gols: 1-0, Marc Aubets, 3’; 2-0, Albert Aubets, 6’; 3-0, Ferrer, 12’; 3-1, Gumà, 17’; 3-2, Gumà, 17’ (descanso); 4-2, Mitjans, 29’; 5-2, Albert Aubets, 30’; 5-3, Ribas, 43’; 5-4, Ribas, 49’58”
Àrbitre: Pere Ramos. Targetes blaves a Ribas, Solà I Martínez

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023